Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, Azize’den sonra büyük karar aldı!

Hande Erçel, Azize’den sonra büyük karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada yarattığı büyük etkiyi ekrana taşıyamıyor… Instagram’da 11.5 milyondan fazla kişinin takip ettiği Erçel, son dizilerinin reytinge yenilmesini bir türlü engelleyemedi.

Hande Erçel hayranları güzel oyuncuyu sosyal medyada çılgınca takip ediyor ama iş ekranda dizi izlemeye gelince yalnız bırakıyor.

Güneşin Kızları dizisindeki Selin karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, Aşk Laftan Anlamaz ile de kendini ispat etmişti.

Ancak son dizilerinde büyük sıkıntılar yaşadı.Siyah İnci,eleştiriler aldığı bir yapımdı ve kısa süreli oldu. Halka’da kendini buldu ama bu sefer de dizi 1 sezonu aşamadı. Azize dizisinde bütün yük omuzlarına yüklendi, başarılı performans da gösterdi ama reytinglerde beklentilerin altında kaldı.

Erçel’in sosyal medya gücünü ekrana çekme projesi olarak da görülen Azize’nin geldiği nokta, Erçel’in sosyal medya gücünün ekrana çekilmesi düşüncesinin de hatalı olduğunu göstermiş oldu.

Hande Erçel’in de bundan böyle gelen projeleri kabul etme noktasında daha temkinli davranacağı ortaya çıktı.

Bir sürü yüzünü dinlendirecek olan oyuncu, dizilerde ve filmlerde yer almama kararı aldı. Yüzünün eskimesinden çekinen oyuncu, tekliflerle pek de ilgilenmiyor.

Erçel,’in sevgilisi Murat Dalkılıç ile ‘Dollyphant’ adlı çizgi film projesine yoğunlaşacağı belirtilmekte.