Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müfit Can Saçıntı’yı sokak ortasında kolundan tutup ciddi ciddi kızdı!

Müfit Can Saçıntı’yı sokak ortasında kolundan tutup ciddi ciddi kızdı!

tarafından ker_def
‘Biz gücümüzü sevgiden alırız’

Oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı, keyifli sohbeti ve akıllara kazınan sözleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Çocuklar Duymasın dizisindeki Mustafa Ali karakteriyle birlikte çok sevilmeye başlanan ardından da Mandıra Filozofu filmiyle sinemaya da renk katan Saçıntı, bayramda CNN TÜRK ekranındaydı.

‘Gündem Özel’ programında eski bayramlara ve unutulan değerlere dikkat çeken Müfit Can Saçıntı, “En büyük gücümüzü paradan puldan değil, sevgiden, ailemizden alıyoruz” dedi.

CNN Türk’te Deniz Bayramoğlu’nun ‘Gündem Özel’ programına ‘Modern Hayatın Mandıra Filozofu’ olarak tanınan senarist, yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı konuk oldu. Keyifli bir sohbetin ekrana geldiği programda Saçıntı, eski bayramlara ve unutulan değerlere dikkat çekti. Bayramoğlu’nun, “Paranın ne kadar esareti altındayız, sevginin insan yaşamındaki yeri ne olmalıdır?” sorusuna oyuncu, “Parası olana güçlü diyorlar ama en büyük güç sevmek, sevilmek. Biz en büyük gücümüzü paradan puldan değil, sevgiden, sevdiğimizden, sevenlerimizden ve ailemizden alıyoruz” cevabını verdi.

Müfit Can Saçıntı'yı sokak ortasında kolundan tutup ciddi ciddi kızdı! 7

Saçıntı programda başından geçen ilgin anılarına da değindi, çok keyifli anılar biriktirmişti.

‘Mandıra Filozofu’ rolünün ardından karşılaştığı ilginç anılara değinen Saçıntı, “Bu rolden sonra alışveriş yaparken zorlanıyorum. Esnaf parayı alıyor ama para üstünü vermiyor. İsteyince de, ‘Abi sen paraya karşı değil misin?’ diyorlar. (Gülerek) Ben de, ‘Paraya karşıyım ama verirken karşıyım, alırken karşı değilim’ diyorum. İki ay önce de telefonla konuşuyorum, biri benim koluma vurdu. Benim yüzümden telefon kullanmadığını söyleyerek, ciddi ciddi kızdı bana” diye konuştu.