Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı 16 Haziran canlı yayınında neler oldu?

Müge Anlı 16 Haziran canlı yayınında neler oldu?

tarafından ker_def

Müge Anlı 16 Haziran canlı yayınında neler oldu?

atv ekranlarında soluksuz bir takip var. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Ceylin Atik’in öldürülmesi olaylarının detaylarını işlemeye devam ediyor. Cinayetin aydınlanması için büyük çaba gösteren Müge Anlı, yine reyting rekorları kırmaya da devam ediyor.

Ceylin’in katil zanlısı olarak tutuklu bulunan Şükran T.’nin 2 çocuğunu da öldürmüş olabileceği iddiası gündemi sarstı. Birisi yataktan düşen diğerinin sağlık sorunları nedeniyle öldüğü söylenen Şükran T.’nin 2 çocuğunun nasıl öldüğüne yönelik araştırmalar devam ediyor. Şükran T.’nin kayınvalidesinin ölümleri şüpheli bulduğu ifadesi de dikkate alınmakta. Şükran T.’nin 3 yaşındaki çocuğunun kolunun defalarca kırılmasının perde arkasında da ilginç gelişmeler yaşanabilir.
Programda ortaya çıkan detaylardan sonra savcılık, Şükran T.’nin ölen 2 çocuğuyla ilgili de soruşturmayı başlatmış durumda.

15 Haziran canlı yayınında 10 yaşindaki Ceylin Atik cinayetinin yanı sıra 800 altının yerini bildiğini söylerek insanları dolandıran Bilal Türkaslan konusu da işlenmeye devam ediyor.

Müge Anlı 16 Haziran Canlı Yayınında Neler oldu? Gelişmeler oldukça size aktarmaya bu safyadan devam edeceğiz.