Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı Fatma Demir’in Aile Bireyleri Jandarmada!

Müge Anlı Fatma Demir’in Aile Bireyleri Jandarmada!

tarafından ker_def

Müge Anlı Fatma Demir’in Aile Bireyleri Jandarmada! 31 Mayıs Çarşamba günü neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun bir süredir Fatma Demir cinayeti gündeme gelmekte. Artık ifadelerini jandarmada veren aile fertleri durumun ne kadar ciddi olduğunun farkına sonunda varabildi. Müge Anlı’nın gayretleriyle Fatma Demir cinayetinin katili ve katilleri yakın zamanda belli olacak. Fatma Demir cinayetinde sona gelindiği izlenimi edinildi. Peki Fatma Demir’in katili kim? Güladiye ve ya Necla katil mi, işin içinde kimler var, gerçe katiller kim? Bu sorular akılları karıştırmakta.

Bu sırada programda  gözler bir taraftan Samsun’da. Hidayet ve babası Ali Akyol ifadeye alıındı. Necla ve Güladiye ise stüdyoda verdikleri ifadeler farklı olarak bazı söylemlerde bulunuyor. Necla ve Güladiye bazı bilgileri saklıyor mu? Her şey Müge Anlı’nın gayretleriyle yavaş yavaş ortaya dökülmekte.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bir başka konu ise Haydar ve Kadriye Hanım’ın oğulları tarafından dolandırılması olayıydı.. Yaşlı çiftin öz çocukları tarafından bütün mal varlıklarına el konulmuştu.  Çifte ait bina belediye tarafından yıkılacak. Oğulları Engin’e seslenen Müge Anlı, önemli sözler söyledi. Müge anlı, ailesinin mal varlığını geri vermesini istedi.