Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da aranan ve ölü bulunan Şeker Köseoğlu cinayetinde korkunç ayrıntılar!

Müge Anlı’da aranan ve ölü bulunan Şeker Köseoğlu cinayetinde korkunç ayrıntılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’nın Atv’deki programında aranan 64 yaşındaki Şeker Köseoğlu’nun ailesi tarafından kayıp olduğu ihbarı ile aranması gündeme gelmişti.

Ordu’nun Akkuş ilçesinde tek başına yaşayan 64 yaşındaki Şeker Köseoğlu 3 Mayıs günü esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu. Ailesi yaşlı kadını aramak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. 11 Mayıs Cuma günü gelen haber herkesi üzüntüye boğmuştu.

Köseoğlu’nun 9 gün sonra cesedine ulaşılmıştı. Müge Anlı ve ekibinin de ısrarlı aramaları ve Emniyet birimlerinin harekete geçmesiyle evinin 4,5-5 km ötesinde yaşlı kadının cesedi, uçuruma yuvarlanmış halde bulunmuştu.

Herkesi şoka uğratan ve üzüntüye boğan olay, bugün Müge Anlı’nın programında yeniden gündeme geldi.

Müge Anlı'da aranan ve ölü bulunan Şeker Köseoğlu cinayetinde korkunç ayrıntılar! 8

Köseoğlu’nun başından tek kurşunla öldürüldüğü, evdeki ziynet eşyalarının ve 4 büyükbaş hayvanının da çalınarak cesediyle birlikte götürüldüğü, yaşlı kadının yol kenarında cesedinin atıldığı ortaya çıktı.

Dehşet verici olaydan sonra annesinin cenazesinin defninin ardından oğlu Recai Köseoğlu, yeniden programa katılarak, göz yaşları içinde katil ya da katillerin bir an önce ortaya çıkarılmasını istedi.

Herkesi şoka uğratan olayın ayrıntıları programda ekrana gelmeye devam ediyor.
Müge Anlı'da aranan ve ölü bulunan Şeker Köseoğlu cinayetinde korkunç ayrıntılar! 9

İşte ayrıntılar:

Ordu’nun Akkuş İlçesi’ne bağlı Dağyolu Köyü’nde yalnız başına yaşayan 64 yaşındaki Şeker Köseoğlu, 3 Mayıs günü esrarengiz bir şekilde kayboldu. Ailesi yaşlı kadının ortaya çıkmaması üzerine Müge Anlı’ya başvurdu.

Ekibini bahsi geçen köye gönderen Müge Anlı, bulduğu gizli tanıkla olayın seyrini değiştirdi. Gizli tanık Müge Anlı’ya 3 Mayıs günü Şeker Köseoğlu’nun yaşadığı köy olan Dağyolu Köyü’nden Akkuş İlçesi’ne doğru hızla iki aracın gittiğini söyledi.

Bunun üzerine o güzergâhta arama çalışması yapan Müge Anlı ekibi, Halil’in Yalağı Deresi’nde Şeker Köseoğlu’nun cesedini buldu.