Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz’i daha az göreceksiniz!

İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz’i daha az göreceksiniz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk’u oynayan Özcan Deniz’in 2 haftadır dizide çok az sahnelerle yer alması dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Faruk, kayıptı ve Adem’in çabaları sonucunda bir hastanede olduğu ortaya çıktı. Beynine pıhtı atan Faruk, sokakta bayıldığı yerde soyulmuş, daha sonra birileri tarafından farkedilerek hastaneye kaldırılmıştı.

Son anda yetiştirilen Faruk, üzerinde kimlik olmadığı için uzun süre bulunamadı ancak Adem, bazı tanıdıklarını devreye sokarak ona ulaştı.

Tüm bu süreç boyunca ev halkı da perişan vaziyette Faruk’tan gelecek haberi bekledi.

Ekran başındaki izleyenler de Faruk’u bekledi. Dizinin sonlarına doğru Faruk ortaya çıktı. Onu hep hastane odasında ve daha az gördük.

Zaten iki haftadır kaybolma hikayesi ve daha sonra bulunmasıyla Özcan Deniz’in, dizideki sahnelerinin azlığı göze batıyor.

İzleyiciler bu durumu aslında çözmüştü. Ünlü oyuncunun tam da dizide kaybolduğu bölümün çekildiği hafta baba olması, meseleyi anlaşılır kılmıştı.

İstanbullu Gelin'de Özcan Deniz'i daha az göreceksiniz! 7

Özcan Deniz’in bebeği ve eşiyle ilgilenmek için dizi çekimlerinde daha az yer aldığı konuşulmuştu.

Durumun bu şekilde olduğu da Posta’da yer alan bir haberle ortaya çıktı. Haftanın 6 günü 10’ar saat çalışan Özcan Deniz’in setten ‘babalık izni’ isteği ve çekim saatlerinin ona göre ayarlandığı, sahnelerinin de azaltıldığı haberle gündeme geldi.

Ünlü oyuncunun Feyza Aktan’la oğulları 30 Nisan’da dünyaya gelmişti. Yapım Şirketi ve dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Özcan Deniz’in bu özel durumu nedeniyle hassasiyet gösterip, yeni bir çekim planı ayarlanarak sezon finaline kadar Özcan Deniz’i rahatlatacak bir çalışma planı oluşturulmuş.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Deniz, haftanın 2 günü sete gelerek tüm sahnelerini bitiyor. Görünen o ki, Özcan Deniz’in sahneleri de azaltılmış. Sezon sonuna kadar onu daha az göreceğiz.