Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da devreleri yakan olay! Palu ailesi ile ilgili 2 kayıp, cinayet, işkence iddiaları şoka soktu!

Müge Anlı’da devreleri yakan olay! Palu ailesi ile ilgili 2 kayıp, cinayet, işkence iddiaları şoka soktu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında izleyenlerin içinden bir türlü çıkılamayan olaylar silsilesi, izleyenlerin devresini yaktı resmen.

Palu ailesinin Anne 10 yıl ve kızlarının da 9 yıldır kayıp olduğu olayda, ekerana çıkan ailenin anlattıkları herkesi şaşkına uğrattı. Meryem ve Melike Tanhal’ın kaybolma olayında cinayet, organ mafyası iddiaları havada uçuştu.

Palu ailesinin babaları önce, damatları Tuncer’i suçladı, mahkemede iddiasını geri aldığı ortaya çıktı.  Programı arayan ve ailenin komşusu olduklarını söyleyen kişiler, ‘hoca’ olarak bilinen damat Tuncer’in etkilemeleri sonucu, ailenin çocuklarına işkence yaptıklarını iddia ettiler.

Telefona bağlanan ailenin komşuları, çocuklarına işkence yaptıkları, karnına taş bağladıkları, banyoya kilitleyip aç bıraktıkları ile ilgili pek çok iddia havada uçuştu.

Müge Anlı'da devreleri yakan olay! Palu ailesi ile ilgili 2 kayıp, cinayet, işkence iddiaları şoka soktu! 7

Yapılan iddiada, çocuğun içine üç harflilerin girdiği, ispirto içirildiği ve sonrasında çocuğun öldüğü ve gömüldüğü, hatta anneanne Havva’nın ifadesinde çocuğu yıkayıp çarşafa sardığı ve enişteye verdiği, onların da gömdüğünü söylediği ifade edildi.

Aile, bu iddiaları yalanlarken, canlı yayına bağlanan baba da kızları ve damadının sürekli yalan söylediğini iddia etti.

Tuncer’in hem çocuğa ispirto içirtip ölümüne sebep olduğu hem de annesi Meryem’i yerlerini bildiriyor diye ve ağaca bağladığı dövdüğü, tütün çiftliğindeki sahile gömdüğü iddiaları dile getirildi. Programa katılan Tuncer Bey, iddiaları reddetti.

Olaylar o kadar birbirine karıştı ve öyle iddialar yapıldı ki Müge Anlı, izleyicilerden gelen yorumlarda “Devrelerimiz yandı” diyerek olaydan hiç bir şey anlamadıklarını söylediklerini ifade etti.

Kızı ve torunu kayıp olan Havva Palu’nun babası Mehmet Şipşak, “Bu işler o kadar karışık, o kadar karışık ki telefonda bunları anlatmam mümkün değil. Saatler alır Müge Hanım, senin programın yetmez bile” diyerek kızlarının canlı yayında anlattıklarını yalanladı.

Torunu Meryem ile ilgili olarak “Kayboldu diyorlardı. Aradım sordum. Harun’un bana vermiş olduğu ifade, götürüp ağaca bağlamışlar, öldürmüşler. Harun’dan (damadı) duydum. Bunlara büyü yapılmış. Büyüyü de Yusuf yapmış. Meryem’i götürmüşler, bir hafta aç bırakmışlar. Ondan sonra da öldürmüşler. İsa ile Tuncer…” ifadeleriyle kafaları iyice karıştırdı.

Müge Anlı, tüm bu iddialar ve programda yaşananlardan sonra “Robot olsak devrelerimiz yanmıştı” diyerek programın bugünkü bölümünü kapattı.

İşte programda devreleri yakan o konuşmalar: