Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da ilginç olay! Haberlerde gördüğü kişi, kayıp oğlu çıktı!

Müge Anlı’da ilginç olay! Haberlerde gördüğü kişi, kayıp oğlu çıktı!

tarafından zk zk

Tek bir hareketiyle Türkiye’nin gündemine oturdu. “Balona röveşata atan adam” ile ilgili çarpıcı gerçek Müge Anlı’da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonu hemen her ana haber bülteninde bir güvenlik kamerası görüntüsü vardı. Sosyal medyada “Balona röveşata atan adam” şeklinde paylaşılan bu görüntü tüm Türkiye’yi gülümsetirken, Kahramanmaraşlı bir aileyi ise şaşkınlığı uğrattı.

Haberlerde balona röveşata ile vurmaya çalışan bir adamın kendisinin bir tarafa ayakkabısının başka bir tarafa gittiğini izleyen Ayşe Özbay; “bu benim kayıp oğlum Gülbey” diyerek Müge Anlı’ya başvurdu.
Bugün de Ayşe Özbay, diğer oğlu Kürşat Özbay’ı yanına alarak Gülbey’i aramak için Müge Anlı stüdyosundaydı.

3 aydır her yerde aranıyor
Kahramanmaraş’ta yaşayan Gülbey Türkücü, yaklaşık 3 ay önce “çarşıya gidiyorum” diyerek evden çıktı. Geri dönmeyen 24 yaşındaki genç adamdan bir daha haber alınamadı. Ta ki, “Balona röveşata atan adam” haberine kadar.

Anne Ayşe Özbay, görüntüleri izlediğinde büyük bir şaşkınlığa uğradı. Çünkü Ankara Kızılay’da balona vuran kişi 3 aydır her yerde aradığı, hatta hayatından endişe ettiği oğlu Gülbey’di. Hemen telefona sarılan Ayşe Özbay, durumu Müge Anlı ekibine anlattı ve yardım istedi.

Tek bir hareketiyle Türkiye’nin gündemine oturan röveşatacı Gülbey Türkücü Müge Anlı’da aranıyor.