Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da Palu ve Tanhal ailesiyle ilgili esrarengiz iddialar devam ediyor! Şok üstüne şok yaşandı!

Müge Anlı’da Palu ve Tanhal ailesiyle ilgili esrarengiz iddialar devam ediyor! Şok üstüne şok yaşandı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Bir süredir Müge Anlı’nın atv’de yayınlanan programında Palu ve Tanhal ailesi ile ilgili yaşanan olaylarda yeni iddialar ortaya çıktı.

Damat Tuncer’in kız kardeşi de bugün telefona bağlandı. Tuncer, kız kardeşinin eşini öldürdüğünü iddia ederken yeğeni ve kardeşi telefona bağlanarak tüm iddiaları reddetti ve gerekirse cenazeye otopsi yapılmasını önerdi.

Kız kardeşi Tuncer’in iddiaları üzerine, ailesiyle anne ve babasıyla hiç ilgilenmeyen ve kendilerini rezil ettiğini, yaptıklarından utanç duyduklarını söyledi. Eşinin beyin kanamasından hastanede öldüğü ve her türlü raporun da mevcut olduğunu belirten kız kardeş, kardeşi ile yıllardır görüşmediğini de belirtti.

Gittiği her yerde içecekler ilaç katılıyor! İnsanlar fenalaşıyor! Ve sonrası cinsel istismar!

Kocaeli’nde 11 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal ve kızı Melike’nin dosyasını gündeme taşıyan Müge Anlı, araştırmalarına devam ediyor.

Genç kadın ve kızının kaybolmasıyla ilgili iddiaların odağındaki enişte Tuncer Ustael ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gittiği her yerde insanların ilaçla uyutulduktan sonra cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Ustael’in ablasında kaldığı dönemde, ablasının komşusunun içtiği kahveye ilaç konduğu ve kadının fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

KIZ KARDEŞİNİN ÜVEY KIZLARINA İSTİSMAR

Tuncer Ustael’in eski eniştesi canlı yayında kan donduran ithamlarda bulundu. Eski enişte, Tuncer’in öz kız kardeşinin üvey kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia etti. Tuncer Ustael ise iddiaları kesinlikle reddettiğini belirtti.

TUNCER USTAEL’İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK

Müge Anlı’da yayına bağlanan muhabir Tuncer Ustael’in annesiyle görüştüğünü ve annesinin “Konuyla ilgili bir bilgim yok, 10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. ‘Benim Tuncer gibi bir oğlum yok’ dedi” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'da Palu ve Tanhal ailesiyle ilgili esrarengiz iddialar devam ediyor! Şok üstüne şok yaşandı! 7

Programa ailenin 1,5 yıl olarak kiracısı olan ve aynı binada oturan Fırat Bey ve eşi de katıldı.

Tuncer gelmeden önce Palu ailesinin normal bir hayatları olduğunu ancak damat Tuncer’in eve gelmesiyle birlikte ilginç durumların yaşanmaya başlandığı iddiasında bulundu.

Fırat Bey, bir gün evden gelen sesler üzerine kapıyı çaldığını Tuncay’ın kapıyı açtığını ve İsa’nın bağırdığını, içine üç harflilerin girdiğini ve Tuncer’in onu çıkarmaya çalıştığını söylediğini anlattı.

Damat Tuncer, bu iddiaları reddetti.

Kiracı Fırat Bey, kaybolan ve öldüğü düşünülen Meryem Tanhal’ı ağaca bağlı olarak gördüğünü de anlattı. Tuncer’in evde büyü var diyerek evi sattırdığını, Aydın Didim’den havuzlu bir villa aldıklarını anlattı. Aile’nin Aydın Didim’e gitmeden önce Meryem’in kaybolduğunu iddia etti.

MERYEM’İ BAĞLADIKLARINI GÖRDÜ…

Fırat Bey, Meryem’in ellerinden kırmızı bir iple ağaca bağlandığını, olayı görünce itiraz ettiğini, polise ihbar edeceğini söyleyince Meryem’i Tuncer’in ağaçtan çözdüğünü belirtti. O sırada arabada yaşayan ailenin diğer fertlerinin de arabanın içindeki piknik tüpü nedeniyle kendinden geçmiş vaziyette uyuyor olduklarını ileri sürdü.

Bu arada eve sürekli çarşaflı kadınların girip çıktığı ile ilgili iddialar da şaşırttı.