Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’ın olay sözleri ti’ye almak içinmiş!

Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’ın olay sözleri ti’ye almak içinmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Müge Anlı ile eski eşi Burhan Akdağ arasında son günlerde yaşanan karşılıklı açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Burhan Akdağ, bir takipçinin mesajına yanıt vermiş ve Müge Anlı’nın evli bir erkekten hamile kaldığı iddiasını ortaya atmıştı.

Müge Anlı bu duruma avukatı aracılığı ile iddianın asılsız olduğunu iletti:“Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.”

BURHAN AKDAĞ’DAN YENİ AÇIKLAMA

İkili arasındaki karşılıklı bu açıklamaların ardından Burhan Akdağ, yeni bir duyuruda bulunarak ilk sözlerinin sosyal medyada kendisine mesaj atan kişiyi ti’ye almak için olduğunu söyledi.

İşte Burhan Akdağ’ın sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklaması:

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ'ın olay sözleri ti'ye almak içinmiş! 7

2008 yılında Burhan Akdağ’dan boşanan Müge Anlı, atv’de sabah kuşağı programına başlayarak popülerliğini bir hayli artırdı.