Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Boz, güzelliğinin başına bela olmasına izin vermiyor!

Müge Boz, güzelliğinin başına bela olmasına izin vermiyor!

tarafından ker_def

Hem güzel hem çalışkan hem de genç… Müge Boz, şimdi de Gliss markasının yüzü oldu. Gelecek ay da Çat Kapı Aşk filmiyle karşımıza çıkacak

Akşam’dan Mehmet Emin Demirezen’in röportajı…

Son günlerde hangi çalışma ve projelerde yer alıyorsunuz?

Yeni filmim Çat Kapı Aşk, kısa bir süre sonra vizyonda olacak. Onun heyecanını yaşıyorum. Öte yandan müşterilerimize sağlıklı yemekler sunduğumuz restoranım Makai ile ilgileniyorum. Ayrıca Boz Kardeşler adını verdiğimiz bir Youtube kanalımız var. Burası için çok keyifli içerikler ve videolar hazırlıyoruz. Ancak son günlerde hayatımdaki en önemli projelerden birisi, Gliss’in yeni marka elçisi olarak tanıtım çalışmalarında yer almak oldu. Kısa süre önce markanın uzun saç aşıklarına özel yeni serisinin lansmanını da keyifli bir organizasyonla gerçekleştirdik.

Neden Çat Kapı Aşk filmini tercih ettiniz?

Uzun zamandan beri romantik komedi oynamak istiyordum ve çok tatlı bir hikâye arıyordum. Çat Kapı Aşk’ın senaryosunu çok beğendim. Su karakteri çok hoşuma gitti ve o karakteri canlandırma fikri beni çok heyecanlandırdı.

Genel olarak bir film seçerken tercihlerinizi neye göre yaparsınız?

Bazen senaryonun çok iyi olması ön plana çıkabiliyor, bazen çalıştığımız yönetmenler nedeniyle projeleri tercih edebiliyoruz. Ekip de önemli bir diğer etken.

Çat Kapı Aşk filmindeki Su, çok romantik bir karakter, peki Müge Boz da gerçek hayatta Su kadar romantik mi?

Söylediğiniz gibi Su çok romantik bir karakter… Ben de aslında romantik olduğum anlarda Su kadar romantik oluyorum ama şöyle bir fark olduğunu söyleyebilirim; ben hayatımın genelinde Su gibi romantik değilim. Çünkü hayatımda daha çok yapmam gereken şeyler var, işler ve projeler söz konusu. Ama romantizmi yakalayabildiğim zamanlarda ben de gerçekten Su kadar romantik olabiliyorum.

Müge Boz, güzelliğinin başına bela olmasına izin vermiyor! 7

EN GÜZEL AŞK ÇAT KAPI OLANDIR

Filminizin isminden de yola çıkarsan çat kapı aşık olduğunuz bir an oldu mu?

Evet, oldu. Zaten en güzel başlayan aşklar, bence bu şekilde çat kapı olan, hiç ummadığınız bir anda ve zamanda karşınıza çıkan aşklardır.

Genellikle olabilecek şeylerin mi hayalini kurarsınız yoksa olması zor hayallerin mi peşine düşersiniz?

Sanırım ben genelde zor şeylerin hayalini kuruyorum, zaten açmış olduğum restoran ve kurmuş olduğum markalardan da bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Çünkü olabilecek şeylerin hayalini kurmak, bence kolay bir yol. O yüzden ben biraz daha meydan okuma gerektiren şeyleri seviyorum. Zor, yapılmamış ve denenmemiş şeylerin hayalini kurmanın ya da bir konuyu ilk defa insanlara tanıştırmanın, bir konuyla ilgili daha önce düşünülmemiş olanı denemeye çalışmanın daha keyif verici olduğuna inanıyorum.

Peki, hayallerinizi genellikle gerçekleştirir misiniz ya da sadece hayalini kurar bir kenara mı bırakırsınız?

Biraz fazla hayalperest bir insan olduğumu söyleyebilirim. O yüzden elbette hayalini kurduğum her şeyi şu ana kadar gerçekleştiremedim. Hayallerimin hepsini umarım hayatım devam ettiği sürece gerçekleştirebilirim. Ama dediğim gibi sadece hayal kurmakla kalmam, onları gerçekleştirebilmek için de elimden gelen her şeyi yaparım.

Hayatta en çok neye inanırsınız?

Mutluluğa, samimiyete ve gerçekliğe inanıyorum. Hayatımı üzerine kurduğum tüm değerleri de bu temellerin üzerine oturtmaya çalışıyorum.

Sizce bir aşkı unutulmaz kılan şeyler nelerdir?

Bir aşkı unutulmaz kılan şey, bence o aşkın kendisidir. Özellikle de detaylardır. Bir olay olduğunda yaşanılan hisler ve o hislerin derinliği, aslında o aşkı bizim için unutulmaz kılan şeylerdir.

GÜZELLİĞİ HAYATIMIN MERKEZİNE KOYMUYORUM

Çok güzelsiniz, güzellik başa bela mı sizce?

Güzelliğin başa bela olması, durumlara göre değişiyor diyebilirim. Önemli olan bunu ne şekilde kontrol edebileceğiniz ve ne kadar ön plana çıkarmak istediğinizdir. Güzelliği, hayatın amacı ya da merkezi haline getirirseniz, o zaman durum çok farklı bir konuya evrilir. Ben güzelliği hayatımın merkezine koymuyorum.

Aynı şekilde saçlarınızın güzelliği de göze çarpıyor, saç bakımınız ve saçlarınızın sağlıklı kalması için neler yapıyorsunuz?

Uzun saçlı olmayı seviyorum. Bir de küçüklüğümden beri hiç kısa saçlı olmadım, onun da alışkanlığı var sanırım. Saç bakımı aslında ilk olarak sağlıklı beslenme ile başlıyor. Elbette bir diğer önemli nokta da doğru saç bakım ürününü kullanmak. Saç bakımı için tercihim her zaman, bu konuda lider marka olan Gliss oldu. Güzel olan ise kısa zaman önce markanın, yeni elçisi olarak beni tercih etmesi…

Beğenmediğiniz bir yeriniz ya da huyunuz var mı?

Elbette kendimle ilgili dönem dönem beğenmediğim konular olabiliyor. Mesela eskiden kaşlarımı hiç beğenmezdim. Okul yıllarımda kaşlarımın kalın olduğunu düşünürdüm. Ancak şu anda, eskiden beğenmediğim birçok detayı beğenmeye başladım. Beğenmediğim huylarım da var tabii ki… Dürüst cevap vermek gerekirse bazen çok çocukça davranabiliyorum. Biraz inişli çıkışlı bir ruh halim vardır.