Ana sayfa Sosyal Medya Müjde Uzman geçmişine döndü, kariyerindeki bir gerçeği açıkladı!

Müjde Uzman geçmişine döndü, kariyerindeki bir gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde başrolde yer alan ve Funda Turaç karakterine hayat veren ünlü oyuncu Müjde Uzman, yakında diziye veda edecek. Rolü biten ve tayini çıkarak Kılıç Timi’ne veda edecek olan Müjde Uzman’ın zaten yapımda kısa süreli rolleri bulunuyordu. Eskişehir ile İstanbul arasında memik dokuyan oyuncu, sosyal medyada ise aktif ve farklı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Birçok kişinin bilmediği bir gerçeği açıklayan Uzman, 17 yaşındayken mankenlik yaptığını belirten bir mesaj paylaştı. 2001 yılında Elite Model Look’ta birinci seçildiğine değinen ve böylece de mankenlik kariyerine başlayan Müjde Uzman, podyumda yürümekten değil ama rejim yapma zorunluluğu nedeniyle bu kariyerini sürdüremediğini anlattı.

Dream TV’de çalıştığına da vurgu yapan Müjde Uzman, modelliğe ise uzun süre devam ettiğini belirtti ve dönemden kalan bir fotoğrafını paylaştı.

Müjde Uzman geçmişine döndü, kariyerindeki bir gerçeği açıkladı! 7

Müjde Uzman’ın paylaştığı mesajın orijinal hali şöyle:

Biliyorsunuz ben mankendim aslında (bilmiyorlardı)????

17 yaşındayken, 2001 yılında Elite Model Look 1.si seçildim ve mankenlik kariyerim başladı????????‍♂️????????‍♀️????????
Birkaç sene yapıp bıraktım birazcık sıkılıp, (işten değil, podyumda yürümeyi severdim. Daha çok kuliste sürekli edilen rejim muhabbetinden-benim gibi obura biraz zorlayıcı geldi o durum????????) zaten okulla birlikte yürütüyordum okulu aksatmadan elbet..

Sonra @dreamtv de vj’liğe başlayıp aşırı mutlu olunca, mankenliği azaltarak bitirdim, modelliğe devam ettim yalnızca.

Her neyse, bu fotoğraflar aslında o olan bitenlerden bir tık daha sonra, vj lik zamanlarımda tanıştığım @bestegurel ve onun @bestegurel_official tasarımlarının kataloğu için yaptığımız çekimden, Beste’nin çektiği #backstage foroğrafları.

Ben yeni gördüm, buyrun siz de görün ????