Ana sayfa Sosyal Medya Müjde Uzman gördüklerine şaşırdı; zekalarına ve becerilerine hayran kaldı

Müjde Uzman gördüklerine şaşırdı; zekalarına ve becerilerine hayran kaldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox Tv ekranında izleyicilerle buluşan Savaşçı dizisinde Funda karakterine hayat veren Müjde Uzman, kendisi adına çok değerli bir organizasyonda yer aldı.

Jürilik görevi yapan Müjde Uzman, Saint Pulcherie Fransız Lisesi’nde 9. sınıf öğrencileri ile buluştu. Çocukların zeka ve becerilerine hayran kalan Müjde Uzman, instagram hesabından yaptığı paylaşımla duygu ve düşüncelerini takipçileri ile paylaştı.

Farkındalık yaratmak amaçlı bu projeden, oradaki atmosferden çok etkilenen Müjde Uzman, sorumluluk dolu bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

İşte Müjde Uzman’ın o sözleri ve paylaşımı:

Dün akşam bir değerli jürilik görevim daha vardı; jüri ekibi olarak puanladığımız çok çok harika, akıl ve yetenek dolu tasarımların kazananlarının açıklanacağı ödül törenindeydik. Saint Pulchérie Fransız Lisesi’nin muhteşem armosferi, pırıl pırıl, çalışkan, cool 9.sınıf öğrencilerinin zeka ve becerilerine olduğu kadar, kıymetli hocaları ve müdürlerine de hayran kaldık. Bizim de dışarıdan hissedebildiğimiz bu sevgi ortamında, çağımızın önemli sorunlarından belki de en büyüklerinden birine değinen, farkındalık yaratmak isteyen bir marka, bir okul ve bir vakıf, bir aradaydı.
Gencecik ama etrafında olup bitenlerin çok farkında zihinlerden çıkan fikirler, @iamnotbasiccom markasının t-shirtlerine basılacak ve satıştan elde edilen gelir @togvakfi na bağışlanacak.
Böylesine faydalı, sorumluluk dolu bir projeye beni de dahil ettiğiniz için öncelikle emeği geçen herkese, sevgili @benan.bal , @orkanorgun a ve aracı olduğu için de canım @someodd a çok teşekkür ederim???

Müjde Uzman gördüklerine şaşırdı; zekalarına ve becerilerine hayran kaldı 7