Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Ceylan, Survivor 2018’den elendi ama dönüşte gördüğü manzara ile üzüntüsünü unuttu

Murat Ceylan, Survivor 2018’den elendi ama dönüşte gördüğü manzara ile üzüntüsünü unuttu

tarafından ker_def

15 Mayıs 1989 doğumlu olan Murat Ceylan, Survivor yarışmasıyla ünlenen bir isim. İlk olarak Survivor 2013 yarışmasında mücadele eden ve tanınan Ceylan, daha sonra Familya isimli televizyon dizisinde Ateş Beyoğlu karakteriyle oyunculuk denemesi yapmıştı.

Survivor 2018 All Star kadrosunda da yer alan Ceylan, müthiş bir mücadele sergilemiş ancak elenmekten kurtulamamıştı.

Survivor’da elenmesinin ardından Murat Ceylan’dan ilk paylaşım da geldi.

SURVİVOR BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor’ın iddialı yarışmacılarından Murat Ceylan, Türkiye’ye dönüşünde öyle güzel karşılandı ki, duygularını yazıya döküp bir paylaşımla teşekkür etti.

Murat Ceylan, Survivor 2018'den elendi ama dönüşte gördüğü manzara ile üzüntüsünü unuttu 7

İşte o paylaşım:

“Beni o kadar güzel bir şekilde karşıladınız ki… Duygularımı nasıl ifade etmeliyim size ne söylemeliyim bilemiyorum… Sanki bir cümle daha kursam, kuramadıgğm diğer cümlelere haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Tek söyleyebileceğim şey hiçbirimizin hayatı mükemmel değil biliyorum ancak bu sevginin karşılıklı olduğu gerçeği hayatımın en mükemmel anı oldu benim için…

Koca bir sezon yüregi benimle atan her kalbe sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Survivorda oldugu gibi müzik hayatımda da benimle aynı inançla ve bağlılıkla olmanız dileğiyle. Sizleri cok seviyorum.”