Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım sanki Ramo’yu içinde yaşıyor, yüzüne bakan derinlere dalıyor!

Murat Yıldırım sanki Ramo’yu içinde yaşıyor, yüzüne bakan derinlere dalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Ramo dizisinde ikinci sezon başarılı bir şekilde devam ediyor. İlk sezonunda Adana’da geçen hikayeye izleyiciler beklenenden daha az ilgi göstermişti. Ancak ikinci sezonda yönetmen Çağatay Tosun’un da güçlü rejisi ve değişen hikayesi ile Ramo çok başarılı işlere imza attı.

24. bölümü dün akşam yayınlanan dizi Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı da sürdürüyor. Hem aksiyon hem de duygu yoğunluğu fazla olan diziden bir ünla ayrılmıştı. Fidan karakterine hayat veren İdil Fırat’ın diziden gidişi hayranları bir hayli üzdü. 24. bölümde de Fidan’ın cenaze töreni vardı.

Duygusal anların yaşandığı bu cenaze töreninde Murat Yıldırım’ın performansı izleyicileri derinden etkiledi. Ramo’nun duruşu, mimikleri ve her hali içinde yaşadığı derin acının da izlerini taşıyordu. Bunu sağlayan ise Murat Yıldırım’ın güçlü sunumuydu… Birçok izleyici bu bölümden sonra Murat Yıldırım’ı öven mesajlarla sosyal medyada benzer yorumlar yaptı.

“Murat Yıldırım’ın yüzünde hem hüzün hem de intikam görünüyor. Her oyuncu bu izlenimi veremez” diye mesaj yazan bir Ramo hayranı, ünlü oyuncunun izleyicileri de ne kadar etkilediğini anlatıyordu.

Murat Yıldırım sanki Ramo'yu içinde yaşıyor, yüzüne bakan derinlere dalıyor! 7

İzlerken her saniyesinde heyecan duyan bir kitle var. Kemik bir kitle bu ve Ramo için her Cuma akşamlarını iple çekiyorlar. “İçimizi yaktın be Fidan” diyerek İdil Fırat’ın canlandırdığı karakterin gidişine üzülen Ramo takipçileri, bundan sonra intikam sahnelerinin çok daha anlam yüklü olacağını düşünüyor.

Ramo’nun yüzüne yansıyan ve izleyicilere de geçen bu intikam duygusu, dizinin ilerleyen bölümlerinin de itici gücü olacaktır.

İdil Fırat gibi güçlü bir oyunculuk sergileyen ismi çıkarmak da Ramo için bir güç kaybı oldu. Yavuz ve Fidan ikilisi de çok sevilmişti ve Yiğit Özşener ile de İdil Fırat, iyi bir dizi çifti olarak görülmekteydi.

Şimdi hikayede Fidan’ın eksikliğini her Ramo sevdalısı hissedecektir. İşte izleyicileri derinden yaralayan Fidan’ın cenaze sahnesi: