Ana sayfa Sosyal Medya Nefes, İrem Helvacıoğlu’nun gölgesi gibi! Özcan Deniz’e ise hep aşk eleştirisi!

Nefes, İrem Helvacıoğlu’nun gölgesi gibi! Özcan Deniz’e ise hep aşk eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranlarında yakında yeni bir dizi başlayacak. Seni Çok Bekledim isimli dizide Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu başrolde buluştu. Proje tasarımını Deniz’in üstlendiği ve üzerinde de titizlikle çalıştığı bir dizi olması noktasında da önemli bir yapım Seni Çok Bekledim…

Yakında Star TV’de bu yeni dizi çiftini izleyeceğiz. İlk fragman izleyiciler tarafından biraz klişe bulunsa da iki başrol oyuncusunun hayranları heyecanla yeni diziyi bekliyor. Özcan Deniz’e yönelik en ciddi eleştiri hep aşk üzerine dizilerde rol alması… Asmalı Konak’a hatırlatan ve farklı yapımlarda da görmek istediklerini belirten bazı Özcan Deniz hayranları eleştiri yapsa da, büyük bir destek de var… Seni Çok Bekledim dizisinin heyecanını yaşayan takipçiler, sosyal medyada destek içerikli birçok yorum bıraktı.

Özcan Deniz de instagram hesabından aynı İrem Helvacıoğlu gibi dizinin fragmanını paylaştı. İki ünlü isim de oldukça heyecanlı. İrem Helvacıoğlu’nun peşini bir türlü bırakmayacak olan şey ise Nefes karakteri.

 

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle bir anda Türkiye’nin gündeminden düşmeyen İrem Helvacıoğlu, kadına şiddet konusunda karakterin yaşadıkları üzerinden uzun süre çok konuşulmuştu. Bu durum da Nefes karakterinin akıllara yazılmasına sebep olmuştu. Bakalım İrem Helvacıoğlu yeni karakteri Ayliz ile bu durumdan kurtulabilecek mi?

Nefes, İrem Helvacıoğlu'nun gölgesi gibi! Özcan Deniz'e ise hep aşk eleştirisi! 7

Helvacıoğlu, instagram hesabından dizinin fragmanını yayınladı ve büyük destek de geldi. Kerem Bürsin, “Hadi bakalım” diye yorum bırakarak merak ettiğini ifade etti. Pelin Uluksar, İlhan Şen, Zeynep Tuğçe Bayat da destek olan diğer ünlü oyunculardı…

“Başarı hep seninle olsun” diye yorum bırakan Helvacıoğlu’nun hayranları da yeni dizinin heyecanını yaşıyor. “Aşkım olmuyor, biz seni hep Nefes olarak göreceğiz” diye yorum bırakan birçok takipçi ise Sen Anlat Karadeniz etkisini hala yorumlarına yansıtıyor.

Seni Çok Bekledim ????