Ana sayfa Dizi Haberleri Naz Elmas, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili büyük tüyo verdi!

Naz Elmas, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili büyük tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5.sezon öncesi yeni transferleri açıklanmıştı. Naz Elmas’ın yanı sıra Selda Alkor ve Burak Sergen, diziye katılan diğer isimler oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Oktay Kaynarca’nın Uçankuş TV’deki röportajındaki ifadesiyle 17 Eylül’de ekranda olacak. Ancak Naz Elmas 24 Eylül’de ekranda olacaklarını belirtti. Diziye yeni katılan isimlerden Naz Elmas, konuyla ilgili ilk sözlerini söyledi.

TÜYO VERDİ: HIZIR’IN EŞİ OLARAK GELİYOR

En son 2017 yılında Bahtiyar Ölmez dizisindeki Handan karakteri ile dikkatleri çeken Naz Elmas, 2 sezon aradan sonra ekranın en güçlü dizilerinden birisi ile dönüş yapacak.

Elmas, “EDHO’da ben de varım. Bayağı heyecanlı olaylar olacak.Çekimlerimiz başladı, yayın tarihimiz 24’ü” diye konuştu.

Oktay Kaynarca ile Naz Elmas’ın 5. sezon ilk bölümü için farklı tarihler belirtmesi dikkat çekti. Bakalım hangi tarih doğru çıkacak.

Naz Elmas, Hızır Çakırbeyli ile nasıl bir iletişimleri olacağının da çok sorulduğunu anlattı. Elmas,”Tabii çok sorular geliyor, Hızır bey ile nasıl bir durumunuz olacak? Şöyle mi olacak, böyle mi olacak? Bir sürü durum var” dedi.

Naz Elmas, diziye Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’nin eşi olarak giriş yapıyor.

Naz Elmas, 5.sezon ilk bölüm itibariyle ekranda olacağını sözlerine ekledi. Yazın kendisi için iyi geçtiğini ve diziye de çalışma fırsatı bulduğunu ifade eden ünlü oyuncu, “Gayet keyifli bölümler bizi bekliyor.Benim eskiden beri izlediğim, çok sevdiğim bir dizidir.Oradaki anne karakteri (kayınvalidesi), en sevdiğim karakterlerden bir tanesidir. Bakalım nasıl olacak” açıklamasını yaptı.

İşte Uçankuş TV’de yayınlanan röportajın videosu: