Ana sayfa Ayak Sağlığı Neden Ortopedik Tabanlık Kullanmalıyım?

Neden Ortopedik Tabanlık Kullanmalıyım?

tarafından necati

Neden Ortopedik Tabanlık Kullanmalıyım?
Şiddetli ayak ağrıları için doktora gittiniz ve doktorunuz ayak analizi yaptırıp ortopedik tabanlık kullanmanızı önerdi fakat siz ortopedik tabanlığın ne işe yaradığını ve size sağlayacağı faydaları bilmiyorsunuz, öyleyse bu yazı sizin ilginizi çekecek!

Kişiye özel doğru yapılan bir çift ortopedik tabanlık belki de farkında olmadığınız ayağın duruşsal, genetik ya da sonradan oluşan tüm sorunları azaltır ve kişiye ciddi oranda konfor ve sağlık sunar.

Peki Nedir Bu Ortopedik Tabanlık?
Ortopedik tabanlık ayağın yanlış basışını önleyen, ayağı düz bir hatta doğru açıyla tutmaya olanak sağlayan, yastıklamasıyla birlikte tüm vücut ağırlığını filtreleyip ayağa doğru ve eşit şekilde aktaran, ayakkabıları size göre kişiselleştiren sağlıklı bir çözümdür. Ayakta oluşan sorunlar malesef zamanla dize, kalçaya hatta boyuna bile yansıyabilir ya da bel probleminiz için gittiğiniz doktorunuz size ayağınızın yanlış basışının, belinizi etkilediğini söyleyebilir. Bu nedenle ayak sağlığı ihmal edilmemesi gereken bir problemdir.

Ortopedik Tabanlık Sorunların Oluşmasında Büyük Önlem!
Sizde ağrı ya da başka bir problemle karşılaşmadan mutlaka ayak analizinizi yaptırın size özel ortopedik tabanlığınızı alıp kullanmaya başlayın. Olası tüm sorunlara şimdiden çözüm üretip, geleceğinize katkı sağlayın!