Ana sayfa Ayak Sağlığı İş Güvenliği ve Ayak Sağlığı

İş Güvenliği ve Ayak Sağlığı

tarafından necati

Üretim merkezleri, fabrika, depo, açık alanlar gibi zorlu şartlarda çalışırken uzun saatler boyunca giymek durumunda kaldığınız özel iş ayakkabıları rahatsız ve dengesiz duruşa sebep olacak şekilde uyumsuz olabilir.

Yanlış Vücut Dizilimi nelere sebep olabilir?
Bu durum ayak problemlerini ve buna bağlı olarak vücut dizilimini olumsuz yönde tetiklediği gibi daha kısa sürede yorulmanıza ve dikkatinizin dağılmasına sebep olabilir. Gün sonunda bitmek tükenmek bilmeyen diz, kalça ve sırt ağrıları vücudunuzda bu yanlış dizilimin olumsuz etkilerinin dile getirilmiş halidir.

Ne Yapılmalı?
Düzenli aralıklar ile bir ayak sağlığı merkezini ziyaret etmek sağlıklı bir başlangıç olacaktır. Uzman ayak bakımınızı ve gerekli kontrolleri yapacak, sizi muhtemel problemler hakkında öncesinde haberdar edecektir. Bu arada her zaman olduğu üzere kişiselleştirilmiş destek ve konfor için ortopedik tabanlık kullanmanız büyük fayda sağlayacaktır. İş ayakkabılarının içine kolayca yerleştirilen kişiye özel ortopedik tabanlıklar, en zorlu şartları eşsiz konfora ve düzgün vücut dizilimi için eşsiz desteğe dönüştürür. Daha zinde, sağlıklı ve güvenli bir şekilde görevinizi yapmanıza imkan tanır.

İş güvenliğiniz için size özel ortopedik tabanlık kullanmalısınız.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Üretim merkezleri, fabrika, depo, açık alanlar gibi zorlu şartlarda çalışırken uzun saatler boyunca giymek durumunda kaldığınız özel iş ayakkabıları rahatsız ve dengesiz duruşa sebep olacak şekilde uyumsuz olabilir. Bu durum ayak problemlerini ve buna bağlı olarak vücut dizilimini olumsuz yönde tetiklediği gibi daha kısa sürede yorulmanıza ve dikkatinizin dağılmasına sebep olur. İş ayakkabılarının içine kolayca yerleştirilen FootBalance kişiye özel ortopedik tabanlıkları, en zorlu şartları eşsiz konfora ve düzgün vücut dizilimi için eşsiz desteğe dönüştürür. Daha zinde, sağlıklı ve güvenli bir şekilde görevinizi yapmanıza imkan tanır. İş güvenliğiniz için size özel ortopedik tabanlık kullanmalısınız. #FootBalanceTR #ortopediktabanlık #kişiyeözeltabanlık #saglikliayaklar #ortopedikayakkabı #işgüvenliği #işayakkabısı #düztaban #halluksvalgus #içebasma #dışabasma #FootBalance #UniqueAsYou

FootBalance Türkiye (@footbalancetr)’in paylaştığı bir gönderi ()