Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan öyle güzel bir mesaj verdi ki, mutlaka bakın!

Nehir Erdoğan öyle güzel bir mesaj verdi ki, mutlaka bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nehir Erdoğan, şu sıralarda Gaziantep’te çekimlerine devam edilen Benim Adım Melek dizisinde başrolde yer almakta. TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Benim Adım Melek, 25 Eylül Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Kutsi ile başrolü paylaşan Erdoğan’ın hayranları heyecanla ve merakla yeni rolünü bekliyor.

Doğaya ve hayvanlara karşı duyarlılığı ile de bilinen Nehir Erdoğan, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile büyük dikkat çekti.

Ev Anası isimli kitabın yazarı Birgül Özcan’ın sözlerini sayfasından paylaşan Nehir Erdoğan, hayvanlara yönelik duyarlılık sergiledi. Ünlü oyuncunun hayranları beğeni ve yorumlarıyla, bu çabasına destek oldu.

İşte o paylaşım:

‘ Bol bol okur, yazar, film izler, hastane bahçesinde oksijen alır, çok sağlam arkadaşlar edinirim. Sağlam, evet. O hastanelerde, yoluna çıkan kaplumbağayı ezmemek için TEM’de arabasından inip, başkası da hayvana çarpmasın diye bağıran, kendini arabaların önüne atan, insanlar durmayınca da dikkat çekebilmek için, soyunup çırılçıplak koşanlar var. Dışarıda da her kutlamada havai fişekle, kuşların ödünü patlatan ve bunu eğlence olsun diye yapanlar… Martıları rahat bırakın ulan! ‘ Birgül Özcan – Ev Anası
#birgülözcan
#birgulozcan
#evanası

Yazarla ve kitapla tanıştıran @rustuozil , ? iyi ki doğdun! ✌??? Rüştü’yle tanıştıran @erkankeka hayırlı görevler amirim ?? ? @ozanonen

Nehir Erdoğan öyle güzel bir mesaj verdi ki, mutlaka bakın! 7