Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan’ın değişimi Benim Adım Melek hayranlarını memnun etti!

Nehir Erdoğan’ın değişimi Benim Adım Melek hayranlarını memnun etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranlarında 2 Eylül Çarşamba akşamı Benim Adım Melek dizisi yeni sezonu ile başlıyor… Dizinin 28 bölümlük ilk sezon performansı büyük beğeni toplamıştı. İlk başlarda daha iyi reytingler alan dizi, sonrasında biraz düşüş yaşasa da kemik bir izleyici grubunu TRT1 ekranında tutmayı başardı.

Benim Adım Melek dizisinin ilk sezonunda en çok eleştiri alan konulardan birisi Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan’ın saçlarıydı… İzleyiciler oyuncunun saçlarının kısa halini pek beğenmediklerini sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dile getirmişti.

Dizinin büyük bir yükünü omuzlayan Nehir Erdoğan’ın yeni sezonda saçlarının daha da uzaması hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Oyuncu, instagram hesabından son halini paylaştı..

Setten bir fotoğrafını yayınlayan Nehir Erdoğan’ın saçlarının uzamış hali de hayranlarını mutlu etti. Yapılan yorumlarda “Saçlar uzamış harika olmuş” diyenler vardı. Ayrıca Melek karakterini çoz özleyenler de dizinin yakında başlayacak olmasından dolayı mutluluklarını dile getirdi.

İşte Nehir Erdoğan’ın set hali:

‘geleceği anımsıyorum.’ @elifzeynep
???? @burcinbirben
#antep
#benimadımmelek

Nehir Erdoğan'ın değişimi Benim Adım Melek hayranlarını memnun etti! 7