Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti birlikte bir proje yapabilir!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti birlikte bir proje yapabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti kameralar tarafından görüntülendi ve yaptıkları açıklamalar da dikkatleri çekti. En son Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle yapımdan erken ayrılmıştı. Kadir Doğulu ise yaz döneminde Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisinde rol almıştı.

İkili son dönemde Murat Dalkılıç’ın konserlerinde görünüyor ve yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile de ilgi görüyor. Neslihan Atagül hayranları oyuncunun ne zaman ekranlara dönüş yapacağını merak ediyor. Atagül, “Galiba döneceğim” diyerek yeniden setlerde yer almayı kendisinin de istediğini söyledi.

Çağatay Ulusoy ile yeni bir projede yer alacağı yönündeki iddialar da ünlü oyuncuya soruldu. Neslihan Atagül, “Daha net hiçbir şey yok. Tabii ki değerlendirdiğimiz bir sürü proje var. Bizim kafamızda da bir sürü şeyler var aynı zamanda. Ama hiçbir şey net olmadığı için burada söylemenin bir anlamı yok” diye konuştu.

Sağlık sorunu yaşadığını hatırlatan oyuncu, toparlandığını da belirterek artık setlere dönebilecek durumda olduğuna değindi. Neslihan Atagül, “Şimdi Kadir ile geçiremediğimiz vakitlerin tadını çıkartmaya çalışıyoruz” dedi.

Kadir Doğulu da yeni işlere hazırlandığını ifade etti. Oyuncu, yakın zamanda eşiyle birlikte bir iş yapabileceklerini de anlattı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti henüz yeni projeler konusunda net bir durumun olmadığını özellikle belirtti.