Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, Yasak Elma ile TT olunca efsane bir mesaj paylaştı!

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma ile TT olunca efsane bir mesaj paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 97. bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Dizide Şahika karakterinin ölüp ölmediği büyük merak konusuydu… Ancak final sahnesinde görüldü ki Şahika yaşıyordu… Hasan Ali bey Şahika’nın öldüğünü düşünürken, entrikalar kraliçesi ise kendi planını yapmış ve başarılı olmuştu.

Nabzı yavaşlatacak ilacı içerek öldüğünün sanılmasını sağlayan Şahika, bundan sonra ne yapacak herkes merakla bekliyor. Ancak Yasak Elma dizisindeki bu heyecan dolu anlar twitter ortamında binlerce mesajın paylaşılmasına neden oldu. Şahika karakteri de TT olarak günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Nesrin Cavadzade de Şahika’ya gönderme yapan bir mesaj ile instagram’dan mutluluğunu sergiledi. Oyuncu, “Şahika şalgam içerek ölmezdi” diyerek ironi yaptı…

Ünlü oyuncu, ayrıca mesajında takipçilerine teşekkür ederken şöyle yazdı: “Bu yılanı trend topic yaptığınız için teşekkür ederim. Ben de sizi seviyorum.”

Takipçilerini bu yorumu ile gülümseten Nesrin Cavadzade, twitter’da paylaşımıyla da çok konuşuldu ve izleyiciler “Şahika olmazsa zaten Yasak Elma’nın tadı olmaz” diye yorumlar bıraktı.

blank