Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’den güldüren itiraf! Yasak Elma’nın Şahika’sı ama…

Nesrin Cavadzade’den güldüren itiraf! Yasak Elma’nın Şahika’sı ama…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılan Nesrin Cavadzade, bir kaç gün önce 4. sezon için yapılan Afiş çekimlerinde kendi görüntüsüyle dalgasını geçti. Oyuncu, bilindiği gibi dizinin en entrikası bol ismi Şahika’yı oynuyor. Dizide adam öldüren, türlü entrikalar çeviren bir kadını oynayan Cavadzade, afiş çekimleri sırasında elini kolunu nereye koyacağını bilemediği bir anın görüntüsünü paylaştı.

Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç gibi isimlerle kamera karşısına geçen oyuncu, yeni sezonda da entrikalarına devam edecek olan Şahika ile ekranda olacak. Cavadzade, her ne kadar kamera önünde ‘kötü kadın’ı oynayasa da gerçek hayatında ne kadar eğlenceli ve esprili bir kişilik olduğunu her fırsatta yaptığı paylaşımlarla ortaya koymakta.

Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarını takiplerinin de büyük bir ilgiyle izlemekte. Cavadzade’nin ekrana bambaşka bir karakterle döndüğü Yasak Elma dizisinin afiş çekiminde kırmızı renkli seksi kıyafetiyle dikkat çeken oyuncu, fotoğraf çekiminde kendisine elini nereye koyması gerektiğinin söylendiği anları paylaştı.

Bir türlü doğru konumu oturtamadığı görülen oyuncu, bu haliyle dalgasını geçerek, dizide adam zehirlemeye kadar giden entrikalara karşın, gerçek hayatında fotoğraf çekiminde nasıl zorlandığını da ifade ederek kendisiyle dalgasını geçti…

İşte oyuncunun paylaşımı:

daha elini nereye koyacağını bilmiyor, bir de adam zehirliyor. #şahika #yasakelma #4sezon

Nesrin Cavadzade'den güldüren itiraf! Yasak Elma'nın Şahika'sı ama... 7