Ana sayfa Güncel Haberler Nesrin Cavadzade’nin sağ gözünün altındaki izin, korkutucu bir hikayesi var!

Nesrin Cavadzade’nin sağ gözünün altındaki izin, korkutucu bir hikayesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Nesrin Cavadzade, sezon boyunca hakkında en çok konuşulan oyunculardan birisi oldu. Koronavirüs pandemesi nedeniyle uzun süre evde karantina altında bulunan oyuncu, normalleşme adımları atmaya başladı.

Nesrin Cavadzade, güneşte fazla kaldı ve bu durumu da “Huncarca yandım” diyerek özetledi. Instagram hesabından yüzünün son halini paylaşan oyuncu, sağ gözünün altındaki yara izinin de hikayesini ilk kez anlattı.

Nesrin Cavadzade, ergenlik döneminden kalma kötü bir anıya sahip. 16 yaşındayken sağ gözünün altına saplanan klima demiri, ünlü oyucuya iz olarak bir hatıra bırakmış.

Nesrin Cavadzade'nin sağ gözünün altındaki izin, korkutucu bir hikayesi var! 7

Oyuncu, “Hunharca yandım. Sağ gözümün altındaki dikiş izi belirginleşti. 16 yaşındayken klima demiri saplanmıştı” notu ile dikkatleri çekti.

Oyuncunun hayranları, “Güzelsin hem de çok güzel. Her halinle… Dikişine kurban…” gibi yorumlarda bulundu.

Nesrin Cavadzade’nin en doğal halini paylaşmış olması da hayranlarının hoşuna gitti. Bir takipçisi, “Ohh be sonunda gözenekli görünüm resmi paylaşan bi ünlü. Herkesin yüzü, gözü mükemmel olan foto görmekten depresyona girdik” diye not bıraktı.