Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in yeni dizisinde Tuba Büyüküstün’ün babasını oynayacak kişi Vatanım Sensin’in oyuncusu çıktı!

Netflix’in yeni dizisinde Tuba Büyüküstün’ün babasını oynayacak kişi Vatanım Sensin’in oyuncusu çıktı!

tarafından zk zk

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Cesur ve Güzel dizisiyle ekrana gelen Tuba Büyüküstün, şu sıralar Netflix için çekilecek olan Ottoman Rising adlı belgesel dramaya hazırlanıyor.

Tuba Büyüküstün’e uluslararası projelerde yer alan başarılı bir oyuncunun eşlik edeceği ortaya çıktı.

Karga Seven Pictures’ın kurucu ortaklarından Emre Şahin’in Netflix için çektiği ‘Ottoman Rising’ (Osmanlı Yükseliyor) adlı 6 bölümlük belgesel drama projesinin çekimleri sürerken, oyuncularla ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Senaryosunu Emre Şahin’in ortakları Kelly McPherson ve Elizabeth Lake ile birlikte kaleme aldıkları yapımın kadrosuna bir isim daha katıldı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Fatih Sultan Mehmet’i Cem Yiğit Üzümoğlu’nun canlandırdığı ‘Ottoman Rising’de Mara Hatun’a hayat veren Tuba Büyüküstün’ün babasını Baki Davrak canlandırıyor.

‘Yaşamın Kıyısında’ gibi birçok uluslararası projede rol alan Davrak, ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Vasili karakterini canlandırmıştı.

Netflix'in yeni dizisinde Tuba Büyüküstün'ün babasını oynayacak kişi Vatanım Sensin'in oyuncusu çıktı! 7