Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nihat Doğan’ın Survivor macerası bitti! Şimdi aylarca adada yaşadıklarını dinleriz

Nihat Doğan’ın Survivor macerası bitti! Şimdi aylarca adada yaşadıklarını dinleriz

tarafından ker_def

Survivor 2018’de All Star takımında elenen yarışmacı belli oldu. Survivor’da ilk kez dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımında Damla Can, Nihat Doğan ve Murat Ceylan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı sms oylarına göre elenen ismi açıkladı.

Survivor’da ilk defa dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme konseyine giden All Star takımında, oylamada en fazla ismi yazılan yarışmacı olan Nihat Doğan ilk eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Turabi ise ikinci eleme adayı olarak Damla’nın adını söylemişti. All Star takımında haftanın en iyi performans gösteren ismi olan Sema ise son eleme adayı olarak Murat Ceylan’ın adını söylemişti. Survivor’ın son bölümünde ise, bu üç yarışmacı arasından sms oylamasında en az oyu alarak elenen isim Nihat Doğan oldu.

Nihat Doğan'ın Survivor macerası bitti! Şimdi aylarca adada yaşadıklarını dinleriz 7

Nihat Doğan, ‘ George Orwell’ın Hayvan Çiftliği kitabında hayvanlar darbe yapıp yönetime el koyuyorlar anayasa yapıyorlar ilkeleri kardeşlik oluyor. Sonra bakıyorlar domuzlar hep uyuyor. Hayvanlar itiraz ediyor siz hep uyuyorsunuz onlar da diyor anayasa var. Bakıyorlar bu domuzlar hep yatıyor. Hani biz kardeşlik ilkesi ile yapmadık mı darbeyi? Anayasayı değiştirmişler Bütün hayvanlar kardeştir ama bazıları daha da kardeştir. Biz de şimdiye kadar ilkemiz kardeşlikti bir devrim yapalım ayrıştırmayalım dedik. Maalesef bütün yarışmacılar kardeş ama bazıları daha kardeş. Ama kalırsam ayak direyeceğim. Yoluma devam etmek istiyorum.’ dedi.

Survivor yarışmasından elenen adaylar yarışma boyunca neler yaşadıklarını anlatmaktan çok hoşlanıyorlar. Böylece gündemden düşmüyorlar. Bakalım Nihat Doğan da adaya yönelik hangi hikayeler anlatacak.