Ana sayfa Dizi Haberleri Nöbet dizisi, Söz ve Savaşçı’ya rakip ama izleyiciden bir konuda yoğun istek var!

Nöbet dizisi, Söz ve Savaşçı’ya rakip ama izleyiciden bir konuda yoğun istek var!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın yaptığı yeni dizisi ‘Nöbet’ dün akşam izleyici ile buluştu.

Askeri temalı bir dizi olan ‘Nöbet’ senaryosu nedeniyle ‘Söz’ ve ‘Savaşçı’ dizilerini andırıyor. Bu nedenle sık sık bu iki diziyle karşılaştırılacak gibi görünüyor.

Hatta; ilk bölümde dizinin bir askerin şehit olduğu sahneyle başlaması, Tim’de ciddi olduğu kadar eğlenceli karakterlerin de olması gibi detaylar ‘Söz’ dizisini anımsattı.

‘Söz’ ve ‘Savaşçı’nın senaryo anlamında tıkandığı şu günlerde ‘Nöbet izleyiciye yeni bir alternatif olacak mı?” bunu ilerleyen günlerde göreceğiz ama dizinin Savaşçı ile aynı akşam yayınlanması rekabet ortamını arttıracak gibi görünüyor.

Öte yandan izleyicilerin dizi hakkındaki ilk yorumları da olumlu yönde oldu.  İzleyenler bazı mantık hataları ve tutarsızlıklar bulsa da genel anlamda ilk bölümü sevmiş görünüyor.

Nöbet dizisi, Söz ve Savaşçı'ya rakip ama izleyiciden bir konuda yoğun istek var! 8

Ayrıca birçok izleyicinin sosyal medyada dile getirdiği bir nokta var. İzleyenler dizinin kadrosunda, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisindeki ‘Polat Alemdar’ karakteriyle fenomenleşen Necati Şaşmaz’ı da görmek istiyor.

Dizide yapımcı ve genel yönetmen olarak görev yapan Necati Şaşmaz kadroya katılır mı bilinmez ama izleyicilerin çoğunda böyle bir talep var. Hatta dizinin bu sayede daha çok izleneceğine inanıyorlar.

Nöbet dizisi, Söz ve Savaşçı'ya rakip ama izleyiciden bir konuda yoğun istek var! 9