Ana sayfa Kadın Haberleri Nur Fettahoğlu, hem saç hem vücut şov yaptı!

Nur Fettahoğlu, hem saç hem vücut şov yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kardeş Çocukları dizisinde canlandırdığı Umay Karan karakteri ile akıllara kazınan Nur Fettahoğlu, yeni sezon öncesinde dizide zehirlenmişti. Oyuncu devam edecek mi merakla bekleniyor.

Şu sıralarda tatilde olan Nur Fettahoğlu, güzelliğini ve düzgün fiziğini gösteren bir paylaşım yaptı.

Saçlarını özellikle sergileyen Fettahoğlu’nun bu paylaşımına 3 saat içinde 30 bine yakın beğeni ve çok sayıda yorum yapıldı.

“Dünyanın en iyi saçları” diye yazan bir hayranı dikkat çekerken, birçok hayranı ise güzelliği üzerine övgü dolu sözler söyledi.

Nazım Hikmet’in bir sözünü paylaşan Fettahoğlu, hayranlarını bir hayli memnun etti.

İşte o paylaşım:

Karşımdasın işte…bana bakmasan da ordasın,görüyorum seni…
Nazım Hikmet

Nur Fettahoğlu, hem saç hem vücut şov yaptı! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.