Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu tatilde huzuru buldu, paylaşımıyla dikkat çekti

Nur Fettahoğlu tatilde huzuru buldu, paylaşımıyla dikkat çekti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Kardeş Çocukları dizisindeki Umay karakteriyle uzun bir aradan sonra ekrana dönen Nur Fettahoğlu, dizi sezon finali yapar yapmaz kızı Elisa ve eşi Levent Veziroğlu ile tatile çıktı.

Fettahoğlu, tatilden pozlarını sıklıkla instagram sayfasından paylaşıyor.

Ünlü oyuncu önceki gün eşi ile birlikte tekne keyfi yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Bugün de yoga yaparken çekilen bir fotoğrafını yayınlayarak şu sözleri yazdı:

“Hayata yeniden başlamak,inadına yaşamak;her zamankinden daha güçlü nefes almak..açmak tüm kalbini aşka…seçmek sevgiyi,anlayışı,özveriyi…. sonsuzluğa…”

Nur Fettahoğlu tatilde huzuru buldu, paylaşımıyla dikkat çekti 8

Nur Fettahoğlu tatilde huzuru buldu, paylaşımıyla dikkat çekti 9

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.