Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Aslan Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Aslan Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için ASLAN burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili aslanlar, yeni iş kapıları tek tek açılıyor. Ama bu hafta sorun inanılmaz gergin ve gerilimli bir haftada olacaksınız. Hayata karşı öfke dolusunuz. Daha önce olması için çabaladığınız işler için büyük ümitsizlik oluşacak. Ama kesin geçmişle bağlantınızı. Eğer ki önünüze gelen fırsatları değerlendirmek istiyorsanız, geçmişle bağınızı kesin.Para kazanacağınız ve yatırım yapacağınız bir hafta. Fakat geçmişle bugünün kıyaslamaktan vazgeçin ki yükseliş sizinle olsun. Takıntılardan kurtulmanız gerekiyor.

Partnerinizi merak etmemeniz gerekiyor. Özellikle takıntılardan kurtulmanız gerekiyor, meraksız, takıntısız bir hafta geçirmeyi başarırsanız hayat size şahane. İnanılmaz kabus ayrılıklarlara sebep olan olaylar yaşayacaksınız. Haftanın spotu: Geçmişle bağını kes.Güneş’in 20 Mart’ta Koç burcuna geçişi ile beraber, önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, iletişim, pazarlama, tanıtım, reklam, yayıncılık ve seyahatler üzerine kurulu olacaktır. Her türlü tanıtım faaliyetlerini yapmak için harika bir süreç. Bu bir aylık dönemde sıkça seyahatlerde gündeme gelebilecektir, tatil yerlerine bakabilir, planlar yapabilirsiniz.Yurt dışı ile ilgili konularda da şans genel anlamda sizden yana olacak. Bu bir aylık dönemde vize ve pasaport gibi işlemlerinizde halledebilirsiniz. Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak.

İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aşırı inatçı, ya hep ya hiç mantığından uzak durmakta fayda olacağına işaret etmekte.İş ile ilgili daha hırslı ve kendinizi ortaya koymaya çalışacağınız bir hafta olacak sizler için. Oldukça çözüm odaklı, iş bitirici olabilecek, işinizle ilgili konularda güçlü kişilerden önemli tavsiyeler alabilecek, iş konusunda size avantaj sağlayacak sözleşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğer ki iş değiştirmek gibi bir planınız varsa, bu hafta görüşmelere gitmek, iş başvuruları yapmak için de oldukça uygundur. Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek.

Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu Dolunay ana konusu olacaktır.Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz.Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama. . vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Fakat Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın.