Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Başak Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Başak Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için BAŞAK burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili Başaklar, bu hafta çok zor bir hafta. İletişim trafiğimiz karışabilir. Artık ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Yarım bıraktığınız işleri tamalayacağınız bir haftadasınız. Fiziksel ruhsal anlamda rahatlayacaksınız. Duygusal olarak şanslı olacağınız bir gün bugün. Örneğin çiçek almayan bir partneriniz varsa çiçekle gelebilir bugün. Değer görmek, ilgi görmek, şefkat görmek kafanızı kurcalayacak bu hafta. Görüğünüz güzellikleri de layığım hakkettiklerimi görüyorum demeyin. İyimserlik ve kötümserlik olarak gel gitleriniz olacak bu haftanın ilk 3 günü. Öğleden sonra daha disiplinli ve daha düzenli olmalıyım endişesi hissedeceksiniz.

İşten ayrılmak istiyorsunuz fakat iyi bir iş bulamadıysanız karar verin. 28 Mart’a karar işten çıkmayın derim. Spotunuz: Kararlı olun.Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte 8. evinizde ilerleyecek. Bu da borç, kredi, ödemeler, alacak ve verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kilit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz.Bu bir aylık süreçte yaşamı, hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsiniz de, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir. Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak.

Seyahatler, yabancılarla ilişkiler, medya, satış, pazarlama, ticaretle ve hukukla ilgili konularda dikkatli adım atılması gerektiğini, zaman zaman gecikme, aksaklıklarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bu konularla ilgili sabırsız, aşırı inatçı tavırlardan kaçınmak faydalı olacaktır. Hayatınızı değiştirecek bir seminere, konuşmaya katılabilir veya eğitime başlayabilirsiniz. Eğer ki hukuksal anlamda bir derdiniz varsa bu hafta güçlü kişilerden destekler bulabileceksiniz. Yaşamın biraz daha ruhsal tarafına ilişkin araştırmalarda yapabilirsiniz.Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz.

Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.Bu Dolunay sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz.