Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, haftalık ASLAN burcu yorumunda aşkta parladığınızı müjdeliyor!

Nuray Sayarı, haftalık ASLAN burcu yorumunda aşkta parladığınızı müjdeliyor!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı, Ocak ayının ilk haftası için ASLAN burcuna önemli tavsiyelerde bulundu.

Nuray Sayarı Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına katıldı. Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı programda ünlü astrolog haftalık olarak burç yorumları yaptı.

Nuray Sayarı’dan Aslan burcu için 2019 yılının ilk haftası bazında yorumlar geldi:

“Aşkta son 12 yılın en şanslı dönemindesiniz. Ocak ayı olarak inanılmaz şanslı olacaklar. Aslan burcu, cazibesini kullanmayı çok sever. Girdikleri her ortamda tüm gözlerin üzerinde toparlanmasını arzu ederler. 2019 hedefledi konusunda yeni olasılıkların bile gerçekleşmesini istekli şekilde isteyecekler. Aşkta 12 yılın en şanslı dönemine girdiniz. Kariyerinizle ilgili beklenmedik şok değişimler yaşayabilirsiniz. Ama bunu şanssızlık olarak algılamayın. Konumuzun değişmesi, sorumluluklarınız artması, daha iyi para kazanmanız, hiç beklemediğiniz iş görevleri almak, seyahat etmek, işiniz nedeniyle düzen değiştirmek, şehir değiştirmek, güç ve güven kazanmak yıl boyunca hayatınızda etkili olacak.

Bu hafta başkalarının çılgınca bulduğu fikirlerin peşinden gidin ama sizi mutsuz edecek hiçbir şeye kalkışmayın.

Aslan, aşk olarak ışığının parladığı bir yılda.

İş ve kariyer olarak kendi yolunu kendi becerisi ile açarken, her alanda büyüyecek. İş hayatında eksik olduğu alanlarda kendini eğitim, geliştirecek. Yeni bir meslek edinmeye de karar verebilir. Yeni bir mesleğin eğitimini alabilir. Ya da kendini bulunduğu ortamda ön plana koyarak kişisel gelişiminden farkındalığına, farkındalığından kariyerine kalıcı olan her şeyin iz bırakmasını isteyecek.

Değişim, öğrenim ve gelişim yılı olacak. Bulundukları her ortamda iz bırakacaklar. Kendilerinden çok fazla konuşturtacaklar. Biraz rahatsız olmalarına etki edilebilir. Arkanızdan çok konuşan ve dedikodunuzu yapanlar olabilir. Bazı dostlukları geride bırakmak isteyebilirsiniz.

içinizin onaylamadığı hiçbir şeye kalkışmayın.

Bu hafta alerjik etkilere dikkat etmeniz lazım.

Haftanın spotu ise kendinize vakit ayırın… “