Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, haftalık YENGEÇ burcu yorumunda egonuzu kontrol etmenizi tavsiye ediyor!

Nuray Sayarı, haftalık YENGEÇ burcu yorumunda egonuzu kontrol etmenizi tavsiye ediyor!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı, Ocak ayının ilk haftası için YENGEÇ burcuna önemli tavsiyelerde bulundu.

Nuray Sayarı Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına katıldı. Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı programda ünlü astrolog haftalık olarak burç yorumları yaptı.

Nuray Sayarı’dan Yengeç burcu için 2019 yılının ilk haftası bazında yorumlar geldi:

“Sezgisel bir burç olduğu gibi, çok duygusal bir burçtur. Kırılgandır ve alıngandır. Egolarını kontrol altında tutmaları gereken bir haftadayız. Şans getirdiği kadar riskler de getirecek.

Hızlı kararlar alıp vermeyin yılın ilk haftasında. İş ve kariyerinizde zorlanmaları bu hafta yaşayabilirsiniz. Maddi konularda endişe duyabilirsiniz. Ama korkuya, kaygıya yer vermedikten sonra geliriniz, kariyeriniz hususunda daha sağlam adımlar atacağınız bir haftadasınız.

2019 yılının size şans getirdiği gibi risk de getirecek. Yılın ilk ayındaki tutulmanın verdiği etki ile, geçmişi bırakıp yeniyi kurmaya istekli ve hevesli olacaksınız. Eskiyi iş konusunda mı, ilişki konusunda mı bırakmak istiyorsunuz?

Bırakmak istediklerinizle ilgili, bırakmaya hazır olup olmadığınızı içinize sorun, sezginiz, içiniz bunu onaylıyor ise dönüp arkanıza bakmayın.

Ama sezginiz bunu onaylamıyorsa mevcut işinize ve aşkınıza şans vermeniz sizin yararınıza.

Yılın ilk haftası ile birlikte ani ve hızlı şekilde hareket etmeleri taktirde eşten, işten, imkanlardan olabilirler.

Sezginizin hissettirdiğini mantığınız onaylamalı. Mantığınızın etkiledi olayı da iç sesiniz onaylamalı. Bunlar birlikte hareket etmez ise birçok riski beraberinde getirecek bir döneme giriş yapmış olursunuz.

Bekar olanlar kesinlikle sağlam temelli ilişkiler yaşayan ve yuva kurmak isteyenler çok dikkat etmeli. Alışkanlıklarından arınacak, vazgeçmez dediğimiz huylarından vazgeçecek.

Yengeç’in hiçbir şeye eyvallahı olmayacak. Yengeçler ile birlikte olanların dikkatli olması gerekiyor.

Alışkanlığı yüzünden bir ilişkiyi sürdürmek istemeyecek.

Değişimler yapmadan önce mantık ile hissiyatın da bir arada birleşmesi gerekiyor.

Sağlık konusunda son derece sağlıklı olacaklar. Yaşadıkları sağlık problemlerinde çaresizlik olarak gördükleri rahatsızlıklara çareler bulunabilir. Farkındalıklarını daha çok yükseltebilirler.

İletişim konusunda samimiyet çok önemli olacak. Samimiyet hissetmediği hiçbir arkadaşlığı hayatında barındırmayacak.

Bolluk, bereket ve parasal konularda kendi önlerini kendileri açacaklar.

Egonuzu kontrol altına almazsanız büyük kapılar olabilir.”
Aman egonuzu kontrol altına alın. Egolu tavır ve davranış içinde olmadıktan sonra yaşamınızda hiçbir risk söz konusu değil.