Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke

Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam (20 Aralık) 5. bölümü yayınlanacak olan Fox TV’nin sevilen dizisi Kefaret dizisinde Zeynep karakterini oynayan Nurgül Yeşilçay, instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı. Hem özel hem de diziyle ilgili gelen sorulara samimiyetle yanıt veren oyuncu, kimi zaman esprili yorumlarıyla güldürdü, kimi zaman şaşırttı.

Daha önce Gece isimli sinema filminde birlikte kamera karşısına geçtiği Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un oyunculuğunu da öven Yeşilçay, dizide yıldızının barışmadığı Meltem’i oynayan Özge Özacar ile karşılıklı oynamaktan da büyük keyif aldığını aktardı.

Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke 11

Yeşilçay, instagram hesabının story bölümünden soru-cevap yaptığı paylaşımlarda diziyle ilgili en merak edilen soruya da yanıt verdi. Tüyoyu vermese de Kefaret’te Sude’nin Zeynep’in kızı olup olmadığının bu akşamki yeni bölümde DNA testinin açıklanacağını belirtti.

Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke 12

Dizide kocası Ahmet’i oynayan Yurdaer Okur’un oyunculuğunu öven Nurgül Yeşilçay, Ahmet ve Zeynep aşkı görmek isteyen bir takipçisinin konuyla ilgili sorusuna da esprili bir yanıt verdi. Oyuncu, “Yurdaer o kadar güzel bir psikopat çıkardı ki, kız sen psikopat mı seviyon” notunu düşen Yeşilçay’ın paylaşımı aşağıda.

Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke 13

Kefaret dizisinde polis rolüyle ekranlara gelen ve kısa bir süre önce baba olan Mert Fırat ile ilgili bir soruya da yanıt veren oyuncu, “Mert harika biri. İşine olan saygısı, sahiplenmesi çok etkileyici. Ayrıca setin en taze babası” açıklamasını yaptı.

Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke 14

Kefaret dizisinin kimi izleyiciler tarafından sosyal medyada sürekli Gülperi dizisine benzetildiği görülüyor. Oyuncuya bu soru da soruldu. Yeşilçay, bu yoruma katılmadığını belirtti ve aşağıdaki yanıtı verdi.

Nurgül Yeşilçay: Mert harika biri, Yurdaer çok güzel psikopat çıkardı, Özge ile daha çok sahnemiz olsa keşke 15

Ünlü oyuncu, kilosunu nasıl koruduğunu sorusuna “Koruyamıyorum” derken, gelen bazı soruları da şöyle yanıtladı:

Pandemiden sonra sinema filmi var mı?: Bir tane pandemiden ötürü çıkamayan Mahalleden Arkadaşlar var, bi tane de hazırladığım yeni bir proje var.

Menemen soğanlı mı olmalı, soğansız mı? :Kesinlikle soğanlı. Bence tartışmay açık bir soru bile değil. Ama evde herkes soğansız sevdiği için gizli gizli kendime soğanlısından yapıyorum

Topuklu ayakkabı mı, spor mu?: Tabi ki spor ayakkabı

Mutsuz olduğunda ne yaparsın?: Yüksek sesle konuşarak bağıra bağıra ağlarım

Koç burcu kadını olmak yormuyor mu?: Yormaz mı? Bir kere yavaş insana tahammül edemiyorsun, önce yapıp sonra düşünüp kafayı duvarlara vuruyorsun!! Hep bir aksiyon macera off”

Bir kızınız olsun ister miydiniz?

Ergenimle mutluyum ama neden olmasın

Ergen annesi olarak ne öneriyorsun

Kuşak çatışması yaşamasına izin vermek gerekiyor bence! Yani kontrollü özgürlük!