Ana sayfa Güncel Haberler Nurgül Yeşilçay, Oktay Kaynarca ve Onur Tuna’dan tatil pozları!

Nurgül Yeşilçay, Oktay Kaynarca ve Onur Tuna’dan tatil pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 aydan uzun süredir karantina altında bulunan ünlü isimler, bir bir tatil halleriyle sosyal medyada yer almaya başladı. Bu süreçte evde kalan Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini eğlendirmişti. Şimdi ise ünlü oyuncu normalleşme adımları atıyor.

Nurgül Yeşilçay, instagram hesabından tatil pozlarını yayınladı. Oyuncu, “Denize girmek sevaptır” notuyla da aşağıdaki mayolu halini paylaştı. Ünlü oyuncunun mutlu halleri dikkat çekti. Yeşilçay gibi tatilde olan Onur Tuna ve Oktay Kaynarca da paylaşımlar yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Oktay Kaynarca ve Onur Tuna'dan tatil pozları! 9

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna, bir süredir tatil pozlarını paylaşmaktaydı. Oyuncu, “Derine indik” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nur Fettahoğlu ise bu paylaşıma yanıt vererek “Çoraplarla mı?” diye mesaj bırakarak gülümsetti..

Nurgül Yeşilçay, Oktay Kaynarca ve Onur Tuna'dan tatil pozları! 10

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini 5 sezondur canlandıran Oktay Kaynarca da tatile çıktı. Ünlü oyuncu, “Dünyanın en güzel memleketinde, dünyanın en güzel denizlerinin üstünde, dünyanın en güzel bayrağının altında….” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nurgül Yeşilçay, Oktay Kaynarca ve Onur Tuna'dan tatil pozları! 11