Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen, Hekimoğlu dizisinde hayatının riskini aldı!

Timuçin Esen, Hekimoğlu dizisinde hayatının riskini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hekimoğlu dizisinin ilk hazırlıkları yapıldığı dönemde başrol için düşünülen ilk ismin Timuçin Esen olduğu ortaya çıktı.Ancak Dr.House’un Türkiye uyarlaması için Karga Seven Pictures uzun bir çalışma dönemi geçirdi. İşte çalışmaların başladığı bu dönemde Timuçin Esen, Nurgül Yeşilçay ile birlikte Gülperi dizisinde rol almayı kabul etmişti.

Karga Seven Pictures yapımcılarından Ümmü Burhan, instagram üzerinden katıldığı sohbet programında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Dr. House’dan uyarlanan Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakteri için akıllarından geçen Timuçin Esen’in o dönemde Gülperi ile anlaştığını belirten yapımcı, cast konusunda da farklı isimler üzerinde fikir alışverişleri yapıldığını belirtti.

Dizinin hayata geçirileceği gündeme gelince ise yeniden Timuçin Esen ismi gündeme getirildi. Çünkü, Gülperi dizisi bitmişti. Ümmü Burhan, “Evet biraz zor ikna oldu, ama oldu” diyerek ünlü oyuncunun rolü kabul etmek için yapımcıyı zorladığı ortaya çıktı.

Timuçin Esen’in çok titiz birisi olduğunu hatırlatan Ümmü Burhan, Dr. House ile büyük başarılar elde eden Hugh Laurie ile karşılaştırılacak olması nedeniyle bu tür rollerin oyuncular adına çok riskli olduğunu ifade etti.

Yapımcı, Timuçin Esen’in kendileri gibi çok büyük bir risk aldığını şu sözlerle anlattı: “Kolay bir şey değil, o tarz oyuncularda değil. O bakış açısında olan oyuncularda çok büyük risk. Öyle birisi oynamış ki dünyada… Laurie ile kıyaslanacaksın. Adam bir sürü ödül almış. Bununla fenomenleşmiş ve dünyada fenomenleşmiş. Dr.House sadece Rusya’da ve Türkiye’de adapte edilmiş. Kimse cesaret de etmiyor. Kolay bir şey değil. Çünkü o oyuncu ile bütünleşen bir şey, taklit edemezsin. Sen sıfırdan bir Hekimoğlu yaratmak zorundasın ve hep kıyaslanacağın da bir yer var. O yüzden çok büyük bir risk, o riski aldı bizimle birlikte.”

Ümmü Burhan, Timuçin Esen’in kendi içerisinde çıkardığı bir Ateş Hekimoğlu yarattığını, çok iyi bir iş başardığını sözlerine ekledi.