Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın annelik heyecanına bi bakar mısınız!

Nurgül Yeşilçay’ın annelik heyecanına bi bakar mısınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, İngiltere’de okumakta olan oğlu Osman Nejat ile geçtiğimiz günlerde İngilter’de buluşmuş ve anne-oğul eğlenceli anlar yaşamıştı. Yeşilçay, oğlu ile yaptıklarını sosyal medya hesabından da paylaşarak hayranlarının beğenisine sunmuştu.

Önümüzdeki yılı oğluna ayırdığını ve hep onunla ilgilenmek istediğini belirten Yeşilçay, İngiltere’de okuduğu için de onu çok özlediğini açıkladı. Yeşilçay’ın oğlundan bahsederken gözleri parladı, ses tonuyla bile ona olan sevgisini ifade etti.

Yeşilçay, “Ben çok özlüyorum çocuğumu. İngiltere’de okuyor çünkü. İngiltere’ye gittiğimizde ikimiz de çok şımarıyoruz. Yani Nejat da çok şımarıyor, ben de çok şımarıyorum. O buraya geldiğinde de çok şımarıyoruz. Biraz şımarık şeyler paylaşıyor olabiliriz” diye konuştu.

Nurgül Yeşilçay'ın annelik heyecanına bi bakar mısınız! 7

Allah’tan hiçbir anneyi çocuğundan ayrı bırakmamasını dileyen oyuncu sevgilisi Necati Kocabay ile düğün hazırlıklarına da başladıklarını açıkladı.

Yeşilçay, düğün için ne yapacakları konusunu konuştuklarını ve Türkiye’de olacağını anlattı. Oyuncu, “Ben yurt dışı düğünlerini sevmiyorum. Bence yurt içi olması lazım. Çünkü biz Türküz, Türkiye’de olması lazım diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.