Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Falay, Canan Ergüder başrolde! Menajerimi Ara başarılı ama sorunlar da var!

Barış Falay, Canan Ergüder başrolde! Menajerimi Ara başarılı ama sorunlar da var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin sevilen dizilerinden Menajerimi Ara, ilk bölümü ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Adeta ünlüler geçidi olan dizi menajerlerin dünyasını anlatıyor. Bir anlamda dizi piyasasının da arka planında yaşananlara değinilen dizide, çok iddialı isimler bulunuyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu başrolleri paylaşıyor. Star TV’de her hafta ünlüler gecidi var. Sadece dizinin başrol isimleri değil, konuk olan ünlüler ile de bambaşka bir yapım ekranda yer alıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da diziyle ilgili bir değerlendirme yazdı. Ses sorunundan bahseden Koloğlu, bir de oyuncuların sözcükleri yutmasının önemli bir sorun olduğunu ifade etti.

İşte Sina Koloğlu’nun Menajerimi Ara dizisiyle ilgili değerlendireme yazısından bir bölüm: “İlk başlarda kanala verilen kopyada galiba ses kalitesinde sorun mevcuttu, ilerleyen zaman içinde düzeldi ama olsun. Bir de oyuncuların sözcükleri yutması eklenince, (bizdeki en büyük sorunlardan biri tiyatro eğitimi diyoruz!) ekip, “Biz oyuncuyuz” diyor ve hiçbir karakter sırıtmıyor. ‘Starların’ kendi oyunculuk hayatlarını oynarmış gibi yaptığı, bizde bu cephesiyle ilgi göreceğini tahmin ettiğim yapım olacak. “