Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurseli İdiz’den inciler: Beren Saat’in psikolojisi bozuk!

Nurseli İdiz’den inciler: Beren Saat’in psikolojisi bozuk!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz’in Kanal D’re katıldığı 2. Sayfa programında söylediği sözler dikkat çekti.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu üstlendiği programda Beren Saat hakkında açıklamalarda bulunan Nurseli İdiz, “Beren Saat’in psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntılı bir dönemde olduğunu düşünüyorum. Evliliği iyi gitmiyor olabilir, bir projesi iptal olsun ne olur? Vız gelsin bunlar Beren’e… 35 yaşında kız için nedir bunlar? Evliliği kötü gitse ne olur? Millet 30 kere ayrılıp boşanıyor. Çocuk olunca ayrılık daha zor. Kendine yeni bir hayat kurar, yeni bir evlilik yapar. Güzel bir ailenin kızı. Beren hayatın ortasında değil, başında. Biz 58-60 yaşında insanlar ’20-25 sene yaşayalım’ diyoruz. Ona ne oluyor? Sus kız Beren! Duymayayım bir daha!” şeklinde konuştu.

Beren Saat’in geçtiğimiz gün paylaştığı doğum günü mesajında da andığı eski aşkı Efe Güray’ı tanıdığını ifade eden Nurseli İdiz, bu konuda da şöyle konuştu:

“Efe’yi de (Güray) tanıyorum. O kadar masumane bir şey ki… Beren’in evli olması bir şey değiştirmez. 50 yaşındayken de onu hatırlayabilirsin. Çocuk ölmüş gitmiş. İnsan kırıldığında en masum ilişkisini hatırlar. Onun vesilesiyle yarışmaya girdiğini, çok masumane bir ilişki olduğunu ve onun ölümüyle Beren’in yıkıldığını hatırlıyorum.”