Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl bir şirinlik… Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can’ı ve ablasını sevmelere doyamadı

O nasıl bir şirinlik… Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can’ı ve ablasını sevmelere doyamadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin kamera önü de kamera arkası da ayrı hikaye adeta! Dizinin entrikalı ve bol şaşırtmacalı senaryosu, ekran önündekileri her hafta adeta dumura uğratırken, 4. sezonda yeni sürprizler de yine çok şaşırtacak. Dizinin kamera önündeki bu durumun dışında, kamera arkasında da bambaşka bir hava esmekte.

Zira dizinin üç entrikacı kadını Şahika, Yıldız ve Ender’i oynayan Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’daki hallerinin aksine kamera arkasında dostluklarıyla adeta düşman çatlatıyorlar. Bu kadar iyi anlaşan üç kadın oyuncunun birbirleriyle ilgili paylaşımları da sosyal medyada büyük yankı buluyor.

Bir de konunun Eda Ece tarafı var ki o da ayrı bir hikaye! Zira oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla hem kendisine, hem de diziye olan ilgiyi hep yüksekte tutmayı başarıyor. Oyuncunun Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile sosyal medyadan atışmaları, esprili paylaşımları derken bir de dizinin minik oyuncusuyla verdiği pozlar da yine çok konuşuluyor.

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 18

Sosyal medyada Eda Eci’yi takip edenler, dizinin minik Halit Can’ı Kuzey Gezer’i hiç kucağından indirmediğini de görebiliyor. Öyle ki makyaj masasında bile kucağında Kuzey ile pozlar veren Eda Ece, çektiği video ve fotoğraflarla yine ilgi odağı oldu.

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 19

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 20

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 21

 

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 22

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 23

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 24

Adeta sette büyüyen ve 40 günlükken geldiği Yasak Elma’da yeni sezonda da oynamaya devam eden küçük Kuzey’i ikinci annesi gibi sarıp sarmalıyor Eda Ece. Bir de konukları vardı bu kez. Minik Kuzey’in ablası Deniz de makyaj odasına gelmiş ve Eda Ece’ye makyaj yapmaya çalışıyordu. Üstelik kendisine de yapmıştı küçük Deniz. Eda Ece, bu konuyu da kaçırmadı ve hemen fotoğraf ve videolarla takipçileriyle paylaştı.

Eda Ece’nin görüntülediği Kuzey’in ablası Deniz de şirinliğiyle herkesi gülümsetti…

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 25 O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 26 O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 27

O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 28 O nasıl bir şirinlik... Yasak Elma setinde Eda Ece, minik Halit Can'ı ve ablasını sevmelere doyamadı 29