Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye yarışmasında Beyaz’ın ağzını açıkta bırakan karar!

O Ses Türkiye yarışmasında Beyaz’ın ağzını açıkta bırakan karar!

tarafından ker_def

Hafta sonlarının eğlencesi O Ses Türkiye, 18 Kasım Pazar akşamı tv8 ekranında yine kahkaha tufanı estirdi. Programın 14. bölümünde stüdyoda kahkahalar eksik olmadı. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Zeynep Kağanoğlu’nun jüri seçimi sırasında anlattığı rüyasının ardından yaptığı seçim herkesi çok şaşırttı. O Ses Türkiye’nin 14. bölümünde sahne alan Zeynep Kapanoğlu, sesiyle hem Beyazıt Öztürk’ü hem de Murat Boz’u döndürmeyi başardı.

Murat Boz, Zeynep Kağanoğlu’nun sahnede seslendirdiği şarkıyı onunla birlikte söylemek istedi. Murat Boz, yarışmacının yanına giderek onunla birlikte düet yaptı.

Şarkı sonrası Seda Sayan, Murat Boz’a ‘Bu şarkı senin ağzına çok yakıştı’ yorumunda bulundu. Yarışmacı Zeynep Kağanoğlu da ‘Murat Boz’un gözlerine bakarak şarkı söyledim’ diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Yarışmacı isim karar verirken izleyenleri şaşırttı. Herkesin Murat Boz’un takımına dahil olacağını düşündüğü Zeynep Kağanoğlu, Beyazıt Öztürk’ün takımına dahil olduğunu açıkladı.Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran O Ses Türkiye bu sezon da sürprizlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8’de yer almakta.