Ana sayfa Dizi Fragmanları Off bu nasıl heyecan, Baraj dizisinde olaylar karıştı, bir sır daha ortaya çıktı!

Off bu nasıl heyecan, Baraj dizisinde olaylar karıştı, bir sır daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevlien dizilerinden Baraj, salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ikilisinin partner olduğu yapımda hikayenin hızlı akışı izleyicileri de mutlu ediyor.

İlk 20 bölümü geride kalan dizinin 21. yeni bölümü 5 Ocak Salı akşamı yayınlanacak. Hakan’ın tüm foyasının ortaya çıkacağı anlara şahitlik edeceksiniz. Nazım’ı öldürmek için aracını bozduran Hakan, Bahar’ın kaza yapmasına neden olmuştu. Nazım, Hakan’dan hesap sorarken her şeyi duyan Nehir, kocasının bir sırrını da öğrenecek ve büyük bir aile kavgası başlayacak.

Hakan, Nehir’i sıkıştırırken Nazım ise Hakan’ı fena hırpalayacak… “Bahar senin korkaklığının kurbanı oldu. Sen beni öldürmek isterken o düştü senin tuzağına” diyen Nazım, frenlerle oynadığını ve airbag’i de kapattırdığını bildiğini söylüyor.

Ancak Hakan her şeyi iyi planlasa da bir hatasını Nazım yakaladı. İşte bu hata Hakan’ı yakacak. Peki Bahar’a ne oldu? Gizem Karaca diziden ayrıldı mı? izleyiciler en çok da bu soruyu soruyor. Ancak Bahar, fragmanda masada görünüyor.

İşte 5 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 21. bölüm fragmanı: