Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Okan Bayülgen, seçim şansı olsa kadın olmak isterdi!

Okan Bayülgen, seçim şansı olsa kadın olmak isterdi!

tarafından ker_def

merye-ozbey-okan-bayülgen

HİÇBİR KADIN KIZIMIN YERİNİ TUTAMAZ

Sizin tanımınızla “ Bir acayip aşk” yüzünden okulu bırakmışsınız. Artık bu acayip aşklar sizi buluyor mu?

Bu acayip aşklar beni her zaman bulur. Şu andaki en acayip aşkım kızım. Hiçbir kadın kızımın yerini tutamaz. Bundan sonraki en büyük aşkım sadece kızım. Sadece kızım biricik aşkım olacak. Bunu kutsallaştırarak söylemiyorum. Bütün babalar gibi…

Lafınızı kesiyorum ama gerçekten söylediklerinize inanıyor musunuz?

Gerçekten böyle. Kadınların nasıl değerlendirdiğini bilmiyorum ama erkekler için bir kız çocuğu büyütmek başa gelmiş bir aşktır. Bir lütuftur. Böyle değerlendiriyorum ve çok samimiyim. Kızımla vakit geçirmeye başladıktan sonra anladım ki kadınlara hep yalan söylemişim. Hep yalancılık yapmışım. Kızıma olan sevgim, onu koruma tutkum, ona karşı boyun eğişim, onun için kayıtsız şartsız her türlü fedakârlığa hazır olmam; bugüne kadar kadınlara söylediğim bütün aşk sözlerini yalan çıkardı.

Sevgiliniz bozulmaz mı bu söylediklerinize?

Hayır, canım hiçbir kadın bunları söylememe bozulamaz.

Şöhret hıyarlığı

Sizinle arkadaş olmayı isteyen çoktur, peki sizin arkadaş olsam” dediğiniz biri var mı?

Herkesle arkadaş olurum. Siz de gördünüz üzerimde en ufak bir şöhret hıyarlığı yoktu. Çok zor görünsem de aslında çok kolayım. “Şu Okan ne kadar kolaymış. Bu adam seni yorar. Zorlar. Aşağılar” gibi şeyler söylenir. Oysa acayip saygılıyımdır. Sonradan arkadaş olduğum birçok insan “Ne önyargılarla geldik ama başka bir tip çıktı karşımıza” diyorlar.

Vallahi ne yalan söyleyeyim buraya gelirken fazlasını bile düşündüm. Hatta başlarken “Ne kadar şımarıksınız” diyeyim de röportaj başlamadan bitsin dedim. Bizi bu saatte çağıyorsunuz diye de kızdım.

Hayır, hayır ama vakitsizlikten böyle oldu. Acele ettiğinizi söylediler. Ben de “Tamam, randevu verin o zaman” dedim ama o iş var bu iş var. Tamam, hadi bitti. Tabii ki şaka.