Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca özel çekimlerde karizmasıyla görenleri mest etti!

Oktay Kaynarca özel çekimlerde karizmasıyla görenleri mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlemekte olduğumuz ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Esquire dergisi için poz verdi. Ünlü oyuncunun özel pozundan çekim arkası görüntüleri Dizi TV programı tarafından paylaşıldı.

Kaynarca yaptığı açıklamada çekimlerde çok eğlendiğini ifade etti ve “Ben çalışırken eğlenmeden olmuyor. Eğlenmezseniz keyfine da varamıyorsunuz. Karşı taraf da keyfine varamaz, yaptığı işin. O yüzden biz bazen 24 saatlere çıkıyor çalışma tempolarımız. O süre içerisinde eğlenmezsek olmaz” diye konuştu.

Neşeli halleriyle görüntülenen Kaynarca, sempatisiyle de izleyenleri etkiledi. Ünlü oyuncu, mimiklerini konuşturduğu çekimlerden sonra şu değerlendirmeyi yaptı:

“Fotoğraf çektirmek tuhaf bir iş. Yani halden hale girmek. Fotoğrafçı arkadaşımızın en iyi kareyi yakalaması için mümkün olduğu kadar fazla malzeme vermek gerekiyor bu işte.Biz de elimizden geldiğince, bir de oyunculuğumuzu kullanarak fazla rahat malzeme vermeye çalıştık. Güzel şeyler oldu.”

Kaynarca’nın paylaştığı kombinlerin dizide canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’den çok farklı olduğu da dikkatleri çekti. Oyuncu, normal yaşantısında da spor giyinmeyi tercih ettiğini ve Hızır karakteri gibi sokakta takım elbise giymediğini belirtti.

İşte o keyifli çekimden görüntüler: