Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’dan olay olacak Süleyman Çakır yorumu!

Oktay Kaynarca’dan olay olacak Süleyman Çakır yorumu!

tarafından ker_def

Oktay Kaynarca üzerinden yıllar geçse de hala şaşırmaya devam ediyor! Konu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri… Televizyonun kült karakterlerinden olan Süleyman Çakır, hala hafızalarda ve sözleri hala sosyal medyada sıklıkla kullanılıyor.

Oktay Kaynarca’nın performansıyla zirveye taşıdığı Süleyman Çakır karakterinin ölüm yıldönümü bile hala kutlanıyor. Dünyada bir ilk.

TRT2 ekranında Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk olan Kaynarca,Süleyman Çakır’ın yarattığı büyük etkinin izlerini hala gördüğünü belirtti.

Oktay Kaynarca'dan olay olacak Süleyman Çakır yorumu! 7

Kaynarca, “Fenomen bir adamdı. Televizyon tarihinde cesaretle yazılmış ve oynanmış rollerin ilklerinden biriydi. Çakır’ın diziye veda sürecini kaleme alsam kitap olur. Hâlâ ölüm yıl dönümünde ‘Saygıyla anıyoruz’ mesajları geliyor. Gıyabında cenaze namazları kılınması, mezar taşları yapılması, saygı duruşları… Dünyada ilk örnek. Çok enteresan” diye konuştu.

Süleyman Çakır’ın diziden ayrılması da bir dönem çok tartışılmıştı. O dönem yapılan eleştiriler bir yanıt olarak detay veren Oktay Kaynarca, karakterin hikayesini tamamladığının altını çizdi.

Kaynarca, “Hikayesi oraya kadardı, baştan da belliydi ne olacağı. Benim için de iyi oldu aslında çok daha fazla devam etseydi o çerçeve içinde kalacaktı ve tekrara dönecekti. Sonraki yolculukta benim için çok kıymetliydi, farklı denemelerim oldu, komedi, sunuculuk gibi” açıklamasını yaptı.