Ana sayfa Güncel Haberler Görkem Sevindik tam bir Adanalı olduğunu böyle gösterdi!

Görkem Sevindik tam bir Adanalı olduğunu böyle gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Görkem Sevindik, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunu sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile kutladı.Adanalı oyuncu, 5 Ocak 1922 tarihinde düşman işgalinden kurtulan kentin özelliklerini de sıraladığı mesajıyla beğeni topladı.

Show TV’nin yeni dizisi Ramo’nun çekimleri için Adana’da bulunan ünlü oyuncu, instagram hesabından paylaşımda bulundu. Görkem Sevindik şöyle yazdı:

“Sabah kahvaltısında ciğer rakı yapan, güneşe ateş edip bombaya tekme atan, asfaltta yumurta pişiren, soruya soruyla cevap veren, metrekaresine 100 delikanlının düştüğü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 1 numaralı şehri Adanam, kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun.”

Görkem Sevindik tam bir Adanalı olduğunu böyle gösterdi! 7

Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 Adana doğumludur… Geçtiğimiz sezon Söz dizisinde Keşanlı Mücahit karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yeni sezonda ise Show TV ekranında Ramo’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ramo dizisinin çekimleri Adana’da devam ediyor. Dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Dizide; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şeşen, Macide Taşener ve Macit Koper gibi tanınmış isimler bulunuyor.