Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın ailesinin hikayesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz senaryosu gibi

Oktay Kaynarca’nın ailesinin hikayesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz senaryosu gibi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi sektörünün en ağır abilerinin başında Oktay Kaynarca gelir… Bunun sebebi ise canlandırdığı rollerdir…

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süleyman Çakır olarak fenomenleşen oyuncu, dizideki karakteriyle hala çok büyük bir genç topluluğu etkilemeye devam ediyor.

“İstanbul’un sefiri Süleyman Çakır” ifadelerini sosyal medyada Oktay Kaynarca’nın hesaplarındaki paylaşımlarda sıklıkla görebilirsiniz.

Çakır karakterinin bazı sözleri de yine sosyal medyada hala konuşulur, videolar yayınlanır.

Şimdilerde 5. sezonuyla atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz diziindeki Hızır Çakırbeyli karakteri de fenomen oldu.

Oktay Kaynarca'nın ailesinin hikayesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz senaryosu gibi 7

Kaynarca hayranları “Hızır Çakırbeyli, İstanbul’un sefiridir” diye de söylemeye başladı.

Ünlü oyuncunun geçmişi ve ailesi hakkında ise çok az bilgi vardı.Kaynarca, Sabah gazetesindeki röportajında ailesi hakkında önemli detaylar verdi.

Ailesinden kimsenin oyunculuk ve benzeri işlerrde yer almadığını biliyor musunuz?

Bir de ailesinin hikayesi aslında şu anda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi gibi… Bunu de kendisi belirtiyor ve ilginç de ifadeler kullanıyor.

Ailenin geçmişinde de büyük zorluklar var. Kaynarca şöyle anlatıyor:

“Doğu’dan, o dönem çok sert bir coğrafyadan gelip tutunmaya çalışan ve ağır bedeller ödeyen, dolayısıyla da sert kuralları olan bir ailenin çocuğuyum.Babamı küçük yaşta kaybettiğim için; amcalarım, kardeşlerim, eşleri ve çocukları, hep beraber büyük bir ailenin içinde büyüdük aslında. Neredeyse Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaryosu gibiydi. Hâlâ önüme her bölümün senaryosu geldiğinde, içinde bizden çok şey görür gülümserim.”