Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın çok beğendiği Deniz Çakırlı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sahneleri!

Oktay Kaynarca’nın çok beğendiği Deniz Çakırlı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sahneleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyucu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Çakırbeyli’si olarak yine bir karakteri fenomenleştirdi. Süleyman Çakır’ın ardından Hızır Çakırbeyli de oyuncu adına önemli bir iz bıraktı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5 sezondur başarıdan başarıya koşuyor. Dizide bir dönem yer alan Deniz Çakır, Meryem Çakırbeyli olarak çok başarılı işlere imzasını atmıştı.Ancak 4. sezonun başında diziden çıkartılan oyuncu, kalplerde bir yara olarak kaldı…

EDHO’nun birçok hayranı Meryem karakterini hala özlüyor ve arıyor… Oktay Kaynarca ise instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Deniz Çakır’ın da yer aldığı görüntülerin bulunduğu kolaj çalışmasını yayınlayan ünlü oyuncu, dizinin hayranlarına teşekkür etti. Kaynarca, bu videoyu “Güzel bir kolaj olmuş biz de eski bölümlere gittik sayesinde, ellerinize sağlık” diyerek yanıtladı.

Eski bölümlerin güzelliğine vurgu yapan Oktay Kaynarca, Deniz Çakır’ı da bir anlamda anmış oldu. Bazı izleyiciler de Meryem Çakırbeyli karakterini özlediklerini belirten yorumlarda bulundu.

İşte o görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Güzel bir kolaj olmuş biz de eski bölümlere gittik sayesinde .. Ellerinize sağlık ..????

oktaykaynarca (@oktaykaynarca)’in paylaştığı bir gönderi ()