Ana sayfa Dizi Fragmanları Olgun Toker geldi, Son Yaz dizisinde her şey değişiyor!

Olgun Toker geldi, Son Yaz dizisinde her şey değişiyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisi etkileyici konusu ve güçlü oyunculuk performansları ile ekranın yükselen yapımlarından birisi konumunda.Reytinglerini geçen hafta yükselten dizi, bu hafta ise Ramo dizisinin final yapmasından sonra daha fazla izleyiciye ulaşma imkanına sahip olabilir. Dizinin reytinglerini daha da artırması kimse için şaşırtıcı olmayacaktır.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisinin 17. yeni bölümünde öne çıkan isim ise Gökhan karakteri ile Olgun Toker olacak… Arıza’nın final yapmasından sonra yeni bir karakter ve imaj ile Son Yaz dizisine gelen Toker, yine izleyicileri etkileyen bir performans ile kabul gördü…

Olgun Toker geldi, Son Yaz dizisinde her şey değişiyor! 8

Gökhan karakterinin hikayeye gelmesi ise birçok şeyi değiştirecek gibi duruyor… Gökhan gerçekten Akgün’ün ağabeyi mi, yoksa bir sahtekar mı?

İşte dizinin 17. bölümünde yaşanacakların detayı. Yakın çevresindekiler Gökhan’a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur. Canan, Selim’in babasını öğrendikten sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Selim ise Fatih’in üzerine daha kararlı giderek Korhan’ın cesedini aramaya başlar. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir. Yağmur’un desteğiyle Akgün de şüpheye düşer.

Olgun Toker geldi, Son Yaz dizisinde her şey değişiyor! 9

Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar. Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir. Fatih’i Selim’in elinden kurtaran sürpriz bir isim olacaktır.

Bu sırada Yağmur herkesten gizli Gökhan ve Akgün’ün DNA’sını alıp Selim’den test için ricacı olur. Akgün abisiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.